середа, 11 квітня 2012 16:43

Бейонсе вперше після пологів показала свою фігуру
11

Популярна артистка Бейонсе вперше показала свою фігуру після пологів на одному з найдорожчих курортів.

Бейонсе зі своїм чоловіком Джей-Зі прилетіли відпочити на острів Сен-Бартс, улюблене містечко відпочинку представників західного шоу-бізнесу. Парочка захопила з собою і дочку Блю Айві, однак на пляжі дитину так ніхто і не бачив. Подружжя віришило розслабитися на самоті і насолодитися компанією один одного.

Однак папараці зуміли навіть у такій ідилічний момент завадити закоханим знаменитостям. Журналісти зняли Бейонсе в купальнику. Як з'ясувалося, це перше "оголення" популярної співачки після пологів. На знімках артистка демонструє таку фігуру, ніби й не народжувала зовсім: пружні груди, гладка шкіра, тонка талія, округлі стегна. Ці знімки породили нову хвилю чуток про те, що Бейонсе сфабрикувала свою вагітність, а насправді дитину виносила сурогатна мати.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бейонсе поділилася своїми особистими фотографіями

На фотографіях Бейонсе плюскається в хвилях, гріється на сонечку поряд з чоловіком і старанно прикриває попу руками, помітивши об'єктиви фотокамер. Примітно, що, незважаючи на всі чутки про уявну вагітності, співачка все ж вибрала досить консервативний чорний купальник з милою спідничкою, що закриває живіт актриси. Злі язики відразу ж заявили, що Бейонсе приховує розтяжки.

Тим часом виконавиця та її чоловік не просто відпочили на Сен-Бартс, а й відзначили четверту річницю весілля, знову обмінявшись клятвами любові і вірності. Так, з собою на пляж знаменитості прихопили пляшку вина, яку вони чергували з кокосовим соком, попиваючи його прямо з горіхів.

Нагадаємо, співачка Бейонсе 7 січня народила дівчинку в елітній нью-йоркській клініці. Новонародженій дали ім'я Блю Айві Картер. Пологи артистки проходили при підвищених заходах безпеки. Наприклад, для того щоб зайти в корпус, де лежала співачка, навіть співробітникам лікарні доводилося здавати свої телефони. З чуток, такий сервіс обійшовся Бейонсе і Джей-Зі в 1,3 мільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе вперше після пологів показала свою фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути