Ексклюзиви
вівторок, 19 червня 2018 16:49

Батькові Меган Маркл заплатили за скандальне інтерв'ю

Батькові Меган Маркл заплатили   за скандальне інтерв'ю
Букінгемський палац збирається надати матеріальну допомогуТомасу Марклу, щоб він замовкнув.

Батькові дружини принца Гаррі Томасу Марклу, який дав своє перше інтерв'ю у прямому ефірі британського телеканалу, заплатили за нього $10 тис.

За гроші він розкрив подробиці своїх стосунків, особисті розмови з принцем Гаррі і думки про королівську родину, повідомляє видання Daily Mail.

За інформацією, це інтерв'ю шокувало королівську родину. Адже Томас Маркл, не пов'язаний жодними зобов'язаннями, наговорив зайвого.

73-річний чоловік серйозно підставив свого зятя, розказавши, що принц Гаррі висловив свою думку з приводу президента США Дональда Трампа та політики Великої Британії. Зазначалося, що ці одкровення можуть викликати справжній дипломатичний скандал, оскільки члени королівської родини не повинні висловлюватися про політиків або політичні події на публіці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл вразила літнім образом на весіллі родички принца Гаррі

Свою власну дочку Томас також змусив пережити неприємний момент, публічно заявивши, що вона "вже давно хоче завести дитину". Тож вони з Гаррі заведуть малюка якомога швидше.

Цікаво, що коли Томас Маркл вирішив дати відверте інтерв'ю з вибаченнями за свою недоречну фотосесію перед королівським весіллям і побажаннями усього найкращого своєму новому зятю, він сподівався заручитися підтримкою королівської родини.

Повідомляється, що Букінгемський палац збирається надати матеріальну допомогу Марклу, щоб він тільки перестав за гроші говорити все, що спаде йому на думку.

Кузен королеви Єлизавети, 55-річний лорд Івар Маунтбаттен одружиться зі своїм партнером, 56-річним Джеймсом Койлом. Це буде перше в історії королівської родини одруження одностатевої пари.

Зараз ви читаєте новину «Батькові Меган Маркл заплатили за скандальне інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути