четвер, 08 липня 2010 08:42

Батько дитини Клочкової не прийшов на хрестини сина

Батько дитини Клочкової не прийшов на хрестини сина

7 липня плавчиня Яна Клочкова похрестила свого сина у Свято-Михайлівському храмі в Старій Боярці. Хлопчика назвали Олександром на честь батька спортсменки.

"Хресними батьками стали мій друг, плавець Денис Силантьєв і моя сестра Аня, - розповіла Яна. - Це все неправда, що ми збиралися назвати сина Сандро. Уявляєте, якби йому жилося з таким іменем в Україні. Я записала його на своє прізвище. Тепер він Олександр Клочков".

Дитину Яна народила два тижні тому у столичному пологовому будинку N 7. Хлопчик мав вагу 4,4 кг. Батьком є грузинський бізнесмен Леван Росташвілі. Сам батько на пологи спізнився. На хрестини сина не прийшов.

"Синочок вже трішки підріс. Дуже схожий на Левана. Коли він його побачив, навіть заплакав від щастя. Він записаний батьком дитини у свідоцтві", - зазначила плавчиня.

На хрестини запросили 18 людей – родичі та друзі Яни.

"Ми не думали, що так швидко похрестимо онука, - зізналась мати Клочкової Олена Валентинівна. - Яну і Аню ми похрестили тільки через рік після народження. Поки що Яна живе з нами. Я доглядала за нею до пологів і тепер допоможу дивитися за дитиною. Можливо, Яна захоче жити окремо і візьме няньку. Поки що ми над цим не думали".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Батько дитини Клочкової не прийшов на хрестини сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути