пʼятниця, 04 лютого 2011 12:49

Барак Обама запросив Дженніфер Лопес на американський футбол

Барак Обама запросив Дженніфер Лопес на американський футбол

Президент США Барак Обама запросив співачку Дженніфер Лопес і її чоловіка Марка Ентоні в Білий дім на перегляд фіналу Національної футбольної ліги США - матчу за Суперкубок (Super Bowl).

Super Bowl, головний матч з американського футболу року в США, відбудеться 6 лютого. У ньому зустрінуться команди Green Bay Packers зі штату Вісконсін і Pittsburgh Steelers з Пенсільванії. Гра пройде на арені Dallas Cowboys Stadium в Техасі.

Крім Лопес та її чоловіка, Обама запросив в Білий дім на Super Bowl генерального прокурора країни Еріка Холдера, представників політичної еліти і конгресменів від Вісконсіна і Пенсільванії. Всього запрошено більше 100 осіб.

За словами Обами, він би був присутній на матчі особисто, якби в ньому грала команда з його рідного Чикаго, Chicago Bears. Раніше президент США заявляв, що не стане віддавати перевагу тій чи іншій команді, проте 3 лютого, виступаючи в держуніверситеті Пенсільванії, заявив, що "трохи симпатизує" Steelers.

Раніше Дженніфер Лопес і Марк Ентоні вже бували на прийомах у Барака Обами. У жовтні 2009 року вони були запрошені на концерт латиноамериканської музики в Білий дім.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама запросив Дженніфер Лопес на американський футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути