вівторок, 02 серпня 2022 20:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Бадоєв жорстко висловився про російських зірок, яким знімав кліпи: "Безхребетні"

Бадоєв жорстко висловився про російських зірок, яким знімав кліпи: "Безхребетні"
Режисер Алан Бадоєв назвав російських артистів, яким знімав кліпи, "безхребетними". Фото:instagram.com/alanbadoev

Режисер Алан Бадоєв розповів про співпрацю з російськими артистами. Зазначив, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну пережив "глибоке розчарування".

У липні Бадоєв виїхав з України, щоб підготувати благодійні заходи у кількох частинах світу. За кордоном дав інтерв'ю німецькому виданню Kaltblut.

Режисер не став заперечувати, що протягом 20 років знімав кліпи для топових артистів країн СНД, зокрема й Росії. Однак, за його словами, після 24 лютого він відрікся від співпраці з російськими зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зомбі в пастці" – Бабкін розповів про родичів із Росії

"Я пережив спочатку шок, страх, а потім глибоке розчарування. Адже по суті люди, для яких я творив, виявилися безхребетними, переляканими, а іноді й брехливими. Коли до твоєї країни прилітають бомби, коли гинуть твої друзі, ти не можеш бути осторонь. Ти маєш бути на боці правди", – наголоси Бадоєв.

Він зазначив, що більше не творитиме для зірок із РФ, бо ті не варті його кліпів.

"Мій етап роботи з російськими артистами завершений, вони не варті моїх кліпів і тієї любові, без якої я не можу творити. Сьогодні переді мною глобальніші цілі та завдання", – додав режисер.

Бадоєв створить документальну стрічку "Довга доба" – про перші дні війни в Україні. Це проєкт, який у художній формі має осмислювати події, що трапилися з людьми після повідомлення про початок повномасштабного вторгнення Росії.

Зараз ви читаєте новину «Бадоєв жорстко висловився про російських зірок, яким знімав кліпи: "Безхребетні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути