понеділок, 31 грудня 2018 12:49

Бабкін у компанії українських зірок представив авантюрну комедію "11 дітей з Моршина"
20

Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"
Фото: Прес-служба
Гурт Open Kids
Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"
Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"
Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"

У Києві відбулась прем'єра сімейної пригодницької комедії "11 дітей з Моршина" режисера Аркадія Непиталюка, створена за підтримки Міністерства культури України і виходить у широкий прокат вже 3 січня.

На святковому концерті перед показом вживу запалювали Luiku, DETKI, Open Kids і Сергій Бабкін, який виконав пісню "11 дітей з Моршина", написану спеціально до фільму.

Ведучим концерту став Анатолій Анатоліч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських зняла туфлі, а Сердючка – зірку: неочікувані моменти грандіозного фіналу "Х-фактора"

Роздавали автографи і робили фото з учасниками - саунд-продюсер фільму Сергій Бабкін, актори - Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Лєра Дідковська, Гарік Корогодський, Анатолій Анатоліч та Сніжана Бабкіна.

"Це неймовірно і запам'ятається назавжди. Це нас зблизило: ми разом прокидались о 3-4 ранку, їхали кудись, були у гримерці з чаєм та пледами - в цьому така романтика! Дітям дуже сподобалось і вони хотіли ще зніматися.

Автор: Прес-служба
  Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"
Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"

Мій персонаж емоційний, нестримана іноді, часом нервова, смішна, намагаючись здаватися серйозною. Найскладніше було чекати своїх сцен, коли вже загримований, - говорить Сніжана Бабкіна, яка виконала у фільмі роль і додає, що пісня, яку написав її чоловік спеціально для кіно, далася йому просто, - Сергію розповіли про сюжет фільму і він за кілька годин написав пісню. Таке буває рідко, адже зазвичай він може думати кілька днів, місяців, навіть є пісня, яку писали 3 роки. А тут все сталося швидко".

Автор: Прес-служба
  Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"
Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"

"Так сталося, що останнім часом мене бачать творці фільмів у ролі аферисток. Це стосується картин "Dzidzio контрабас" та "11 дітей з Моршина". Моя героїня лише близька мені своїм стилем одягу. Я люблю помоднічати, авжеж не ходжу з ранку до ночі на підборах, але ввечері гарно вбратися люблю, - говорить Олена Лавренюк, - всі, хто мене знають, говорять, що я найдобріша людина, але це і є плюс акторською професії, коли щось треба витягнути із себе. Мені хочеться зіграти добру героїню, адже вона теж може бути з характером, історичну роль. Я хочу знятися не у жанровому кіно, у артхаузі. Дома з донька не обговорювали робочі моменти, вони не боялися мого негативного персонажа, сміялися. Я навіть сумнівалася, чи повірять мені. Цей фільм гарний тим, що може бути цікавим і дітям, і дорослим. Що рідко трапляється. Була вражена, коли моя донька захотіла бути акторкою після роботи у кіно. Діти кажуть: "Мама, чому ти не забираєш мене зі школи?". Я кажу: "Скажи, що мама акторка і вона на гастролях". А вона відповідає: "Я їм кажу, а вони не вірять". Взагалі діти цікаво реагують на мене, підходять щось розпитують, не бояться".

Автор: Прес-служба
  Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"
Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"

"Навчаюсь на тележурналістиці, диктор та телеведуча, тому було дуже цікаво попрацювати у кіно, - говорить солістка Open Kids Лєра Дідковська, - дуже хвилювалась, що моя команда не дозволить мені брати участь зйомках через завантажуваність. І це відповідальність - я могла пропустити концерти, підвести дівчат, але, Слава Богу, все сталося ідеально: у дівчат була відпустка, а я поїхала на зйомки. Було непросто вчити вночі текст, але це неймовірний досвід, складно, коли зйомки починаються о 8 вечора, а закінчуються о першій дня у торгівельному центрі. Спиш на матрасах з іншими акторами, тобі кажуть, що треба заходити у кадр, а ти не можеш. Але в цей момент в тобі вмикається професійний артист, який говорить, що ти непросто тут, що тебе відібрали на кастингу. Тому збираєшся".

Знімальні зміни по 12 годин у великому торгівельному центрі, перекричати фонтан та канікули на знімальному майданчику - маленькі актори поділились враженнями від процесу.

"Було кілька етапів кастингів, дуже потоваришувала з дітьми-колегами. Я сама з Луганську, у дитинстві мріяла бути співачкою, але, коли переїхала до Києва, зрозуміла, що тут багато перспектив. Прийшла до продюсерського центру, де почала займатися акторською майстерністю. Подобається процес та результат зйомок, кайфую від робочих моментів. Мені подобається моя колега Олена Лавренюк. У житті вона дуже добра, а у фільмі перевтілилась, плакала, стріляла з пістолета. Найважче давалися зйомки у нічній час, тому що всі діти хотіли спати. Я працювала і йшла до своєї мети. Ніколи не надіялась, що познайомлюсь з Сергієм Бабкіним, Лєрою Дітковською та іншими. Це дуже круто. Лєра може без проблем зробити з тобою фото, а Сергій - розважить, коли тобі сумно. Однокласники не вірять, що я знімалась у кіно, але я показалі їм тизер і вони сказали, що обов'язково подивляться", - ділиться одна з "11 дітей з Моршина", юна акторка Варвара.

"Найскладніше, коли мали перекричати фонтан, і щоб голос не втратити та не впасти, - діляться доньки Олени Лавренюк, які теж зіграли у кіно, - мама надихає. Однокласники не вірять, що ми акторки теж, як і в те, що мама акторка".

За словами режисера картини, вони бавились не тільки з назвою, але і з фабулою відомого голлівудського фільму "11 друзів Оушена", головні ролі, в якому виконали Джордж Клуні, Джулія Робертс та інші зірки.

Автор: Прес-служба
  Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"
Зірки на презентації "11 дітей з Моршина"

Прем'єру також відвідали: Пилип Іллєнко, Олег (Фагот) Махайлюта, Маша Єфросиніна, Олексій Прищепа, Оксана Берг, Ліза Скічко-Юрушева.

Всім відомо, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал – осмій. В бажанні заробити легкі гроші, директор ТРЦ Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об'єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з'явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю. Чим закінчаться пригоди і чи вдасться Сніжані реалізувати задумане, дивіться у кіно.

У ролях: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Ольга Фреймут, Анатолій Анатоліч, Сергій Бабкін, Сніжана Бабкіна, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, Людмила Смородина, Людмила Єфименко, Лєра Дідковська, Віталіна Біблів.

Зараз ви читаєте новину «Бабкін у компанії українських зірок представив авантюрну комедію "11 дітей з Моршина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути