четвер, 14 вересня 2023 10:18

Бабкін порівняв українців зі стадом і потрапив у гучний скандал через "Зраду"
5

Сергій Бабкін оскандалився новою піснею "Зрада"
Фото: instagram.com/babkin_official
Сергій Бабкін оскандалився новою піснею "Зрада"
Сергій Бабкін оскандалився новою піснею "Зрада"
Сергій Бабкін оскандалився новою піснею "Зрада"
Сергій Бабкін оскандалився новою піснею "Зрада"

Співак Сергій Бабкін потрапив у гучний скандал своєю останньою композицією "Зрада", у якій звернувся до українців у гнівному тоні. Крім цього артист посміявся з надмірного використання терміна "зрада".

"А чи не заплуталися ми, рідні, у термінах? А чи не зазираємо таким чином у темряву? Чи не надто забагато сил іде заради зради? Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо?" – йдеться у приспіві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лахудра продажна: зрадниця Лорак ниє на росТБ про важке дитинство в Чернівцях

Українці залишають обурливі коментарі й кажуть, що Бабкін створив навіть гіршу версію композиції "Волонтер" Потапа.

"Нарешті з'явилося щось гірше пісні "Волонтер" Потапа", "Колись випадок Бабкіна будуть вивчати у підручниках з маркетингу та піару. У параграфі "Як закопувати себе після того, як вже кільканадцять разів обіср*вся", "Українці не шукають зради, українці відстоюють цінності. Українці володіють інструментом громадянського контролю і впливу. І це працює", "А давай ти не будеш згадувати у своїх виправдовуваннях хлопців "на нулі", окей?", "Бабкін – нова Ані Лорак", "Він прошитий культурою окупанта, як окунь на гачку. Заглотив так глибоко, що вирвати гачок можна тільки з шлунком. Навіть відчувши себе українцем, Бабкін продовжує сіяти "рускій мір", – пишуть у соцмережах.

Раніше Бабкін поїхав у США, щоб провести благодійний концерт. У соцмережах його порівняли з хореографом Владом Ямою, який виїхав за кордон на початку війни. Музикант виклав фото в Instagram, яке викликало шквал обурення.

Зараз ви читаєте новину «Бабкін порівняв українців зі стадом і потрапив у гучний скандал через "Зраду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути