вівторок, 27 березня 2018 13:41

Ассія Ахат у яскравих образах відіграла концерт у Києві
26

Ассія Ахат у Палаці "Україна"
Фото: Прес-служба
Ассія Ахат у Палаці "Україна"
Ассія Ахат у Палаці "Україна"
Ассія Ахат у Палаці "Україна"
Ассія Ахат у Палаці "Україна"

Українська скрипалька та співачка Ассія Ахат виступила в Києві.

Скрипалька презентувала інструментальний альбом, який кілька років записувала в Америці з продюсером Селін Діон і Тіни Тернер, 16-кратним володарем "Греммі" - Умберто Гатіка. Цю програму вона подавала на "Греммі" в восьми номінаціях. Світові хіти Майкла Джексона, Селін Діон, Queen, Стіві Вандера, ABBA завдяки оркестру і скрипковому соло отримали нове звучання.

На сцені було задіяно 100 музикантів і 16 танцюристів балету Freedoom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Асія Ахат зіграє в Києві на найдорожчій скрипці в світі

Привітати артистку прийшли її численні колеги і друзі: Юрій Рибчинський, його тезка, продюсер Юрій Нікітін, Віталій Козловський, Олена Коляденко, Соня Плакидюк, Святослав Піскун, Дмитро Оськін, Ксенія Кузьменко, Олексій Дівєєв-Церковний, композитор Андрій Француз і багато інших.

На сцені були присутні екрани в 300 квадратних метрів, білосніжний подіум. На ньому на початку шоу Ахат з'явилася в усьому білому і заграла знамениту "Увертюра". Кожен номер супроводжувався яскравим візуальним рядом, який придумав режисер Віктор Скуратівський. Заради відеовізетівки однієї з композицій артистці навіть довелося скупатися під крижаним дощем, а в іншій - заговорити індійськими магічними жестами.

На композиції Тоні Брекстон "Un-break my heart" на екрані з'являлися улюблені чайні троянди Віктора Скуратівського, сорти Red Berlin. Сотні пелюсток майоріли на вітрі, потім кружляли в танці. Відео на версію Ахат зібрало в Інтернеті понад 6 млн переглядів.

Ахат десятки разів змінювала наряди від Анни Осмєхіної, Назара Дідика, Лілії Літковської. Лакова біля сукня, червона потім сукня-халат і чоботи, посипані каменями Сваровскі. Одягнулася вона і в сміливий золотий комбінезон, який на завершення змінився таємничою прозорою сукнею в підлогу.

У фіналі Ахат вийшла на сцену з дітьми з благодійного фонду і зіграла пісню Майкла Джексона "Earth song". Уже після концерту радіоведуча Анна Свиридова охрестила шоу "50 відтінками Асії Ахат". Сама ж скрипалька сказала, що все життя мріяла здійснити цей проект, і дуже щаслива, що у неї це вийшло.

"У цьому альбомі - все найкраще, що є в мені, і я хочу цим поділитися", - зізналася Ахат.

Ассія багато спілкувалася з залом. Весь вечір грала на дорогій раритетній скрипці.

Прозвучали пісні "Мата Харі", "Ifonly tonight" - з останньою співачка увірвалася кілька років тому в чарти Billboard.

14 березня Асія Ахат поїхала в тур по Україні.

Зараз ви читаєте новину «Ассія Ахат у яскравих образах відіграла концерт у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути