четвер, 20 січня 2011 13:58

Ассія Ахат чартерним рейсом злітала на Віргінські острови (ФОТО)

Українська скрипалька та співачка Ассія Ахат разом з сім'єю і компанією близьких друзів провела новорічні свята в Америці і побувала на Віргінських островах, відкритих Христофором Колумбом.

"Я неодноразово бувала в Сполучених Штатах, але при цьому щоразу відкриваю в цій країні щось нове для себе", - розповіла 45-річна Ассія Ахат.

Спочатку вони прилетіли до Нью-Йорку, де провели кілька незабутніх днів. У місті все якраз дихало новорічним святом - святкова ілюмінація, прикрашені будинку, неймовірно яскраві люди.

Далі Ассія Ахат вирушили в Майямі - одне з її найулюбленіших міст в Америці.

"Зустрічі з численними друзями, споглядання будинку-музею Хемінгуея, Венеціанського басейну, маєтку Версаче - все це залишило незабутні враження. Ну, і як же бути в Америці і не побувати у всесвітньо відомому парку Disney в Орландо? Дуже яскравий парк розваг, просто неймовірні атракціони. Ми чудово провели час - було весело і дітям, і дорослим ", - поділилася враженнями Ассія Ахат.

І, нарешті, зустрічати новий рік Ассія Ахат з родиною і друзями відправилася на Американські Віргінські острови, відкриті Христофором Колумбом в 1493 році і названі на честь Святої Урсули та 11 000 цнотливих дівчат - місце, де Атлантичний океан зливається з Карибським морем.

Чартерним рейсом вся компанія перемістилася просто в Сент-Томас - один з ключових островів архіпелагу.

Готель стояв на березі моря - прекрасний вид з вікна у поєднанні з тропічним кліматом сприятливо впливали на екзотичну зустріч новорічного свята - без звичних в Україні морозу і снігових заметів.

"А яка тут природа! Порослі лісами схили мальовничих пагорбів, численні миси, що розділяють залиті сонячним світлом затоки і бухти з бірюзовими водами. Ми оглянули головні визначні пам'ятки острова - форт Крістьян, замок Блекберд, гору Сент-Пітер. Келихи з шампанським вином у переддень свята ми піднімали в одному із затишних прибережних ресторанчиків, вітаючи один одного з настанням нового 2011 року і танцюючи під екзотичні мелодії місцевих музикантів. А перше січня чудово провели на морі - прогулянка на яхті, плавання з масками серед коралових рифів, і сонячні ванни. Це було просто незабутньо", - говорить Ассія Ахат.

LIVEstory.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ассія Ахат чартерним рейсом злітала на Віргінські острови (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути