вівторок, 22 серпня 2017 22:30

Асія Ахат показала фігуру у бікіні на Гаваях
11

Асія Ахат
Фото: Прес--служба
Асія Ахат
Асія Ахат
Асія Ахат
Асія Ахат

Скрипалька і співачка Ассія Ахат, яка презентувала недавно нове відео на пісню "Переплетает", вирушила в далеку подорож. Артистка разом з родиною провела тиждень на Гаваях, на одному з найкрасивіших і найдавніших островів, історія якого налічує мільйони років, - Кауаї. Незважаючи на шторм і заборони аборигенів, Ахат, ризикуючи життям, викупалася в океані з кровожерливими хижаками.

"Блакитний океан, білосніжний пісок, красиві готелі і жодного російського слова за всю поїздку! Правда, щоб доїхати з Європи на Гаваї, потрібно бути дуже сміливою людиною, мати хороше здоров'я і це все витримати, - каже Ассія. - Раніше мені здавалося, що далі Сан-Франциско, Лос-Анджелеса і Балі за тривалістю перельоту складно собі щось уявити. Але це - ще далі! В цілому, разом з пересадками, переліт в один бік зайняв близько 30 годин. Але коли туди потрапляєш, забуваєш про всі труднощі ... Ми були в різних екзотичних і тропічних країнах, але такої краси і зелені, як в Кауаї, не бачили ніде! На кожному квадратному метрі росте неймовірна кількість рослин, кущів, квітів ... Ботанічний сад, місцевий каньйон, який за величиною посідає друге місце в світі ... Ми взяли напрокат кабріолет і їздили вздовж острова. Дорога вузька, але рівна, пересуватися можна зі швидкістю не більше 40 км на годину. Ніхто не обганяє, чи не порушує правила, ти просто їдеш і споглядаєш цю неймовірну природу ".

Співачка викупалася в океані, де водиться до 40 видів акул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ассія Ахат назвала ім'я 100-мільйонного пасажира аеропорту "Бориспіль"

"На острові штормило, купатися не дозволяли, та й, з огляду на таку кількість акул, ніхто не хотів заходити в воду. Але я настільки люблю океан, що не змогла втриматися. Як потім з'ясувалося, я виявилася єдиною серед туристів, хто на це зважився" , - розповідає артистка.

Також Ассію вразила чистота на острові і доброта аборигенів.

"Такої незвичайної чистоти на вулицях я не зустрічала ніколи, на всіх придорожніх газонах все акуратно, немов спеціально посаджено. Але найнеймовірніше - це місцеві жителі: усміхнені, добрі ... Вони виховані прислужувати, догоджати, кожен готовий допомогти.Якесь райське відчуття того , що на землі живуть дійсно щасливі люди. А ще з голоду там не помре навіть найбільший ледар. Немає хижаків, змій, отруйних павуків, але є гавайські курочки і півники, які ходять вздовж дороги, харчуються вони тим, що знаходять в лісі. Будь-яка людина може їх зловити і приготувати, тому голодуючих немає. Ще там водяться маленькі дикі кабани, вони теж їстівні. А в океані - мільйон видів різної риби. Можливо, звідси спокій і доброта місцевих жителів ", - переконана Ассія Ахат.

Зараз ви читаєте новину «Асія Ахат показала фігуру у бікіні на Гаваях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути