Ексклюзиви
понеділок, 08 серпня 2016 15:35

Арсен Мірзоян вперше презентував акустичну програму
8

Фото: Анна Мурзіна

Український музикант Арсен Мірзоян спеціально до 10-го ювілейного фестивалю "Бандерштат" у Луцьку підготував акустичну програму. Подивитись нічний виступ артиста прийшло кілька тисяч глядачів.

"Паперовий сніг", "Можеш як", "Вінні-Пух", "Капронові банти" та інші хіти Арсена Мірзояна прозвучали у новій інтерпретації. Задля виступу на акустичній сцені фестивалю музиканти освоїли такі нові інструменти, як кахон, вібраслеп, агого-белл, чаймс, вуд-блок.

"Нічна сцена Бандерштату була неймовірною, - коментує Арсен Мірзоян. - Спеціальна акустична програма, аранжування, які ми підготували саме до цієї події, вкотре довели: рок – це чесна музика і аж ніяк не нога на педалі "дісторшн". Чесно скажу: було кайфово. Тиха сцена має бути відкриттям формату якісної роботи в акустиці. Всі ми з вами цінуємо експресію Курта Кобейна, а між тим із задоволенням слухаємо Nirvana UNPLUGGET. І дякую "Бандерштату" за позицію здорового способу перебування на території фесту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко: Я не зовсім задоволена своїми формами

Серед глядачів виступу Мірзояна був його друг та колега Сашко Положинський. Він прийшов не лише послухати акустику, а й привітати з Днем народження гітариста Олександра Лозовського. Положинський подарував імениннику торт з фігурою педалборда.

Зараз ви читаєте новину «Арсен Мірзоян вперше презентував акустичну програму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути