вівторок, 06 лютого 2018 16:42

Апетитна кузина Белли Хадід знялась у рекламі спокусливої білизни
16

Кузина моделей Джіджі та Белли Хадід, Джоан ван ден Херік, стала обличчям марки спіднього Debenhams' DD+ для дівчат з пишними формами.

Джоан 19 років і вона донька брата моделі Іоланди Хадід, бізнесмена Лео з Нідерландів. Дівчина підписала контракт з лондонським агенством 12+ UK Model Management.
"Я завжди хотіла бути моделлю але не розуміла, що є ринок для моїх форм. Думаю важливо показати, що не важливо, який в тебе розмір, що ти прекрасний такий, який є. Я доводджу це своєю роботою у якості моделі і у соцмережі. Я дуже вірю у боді-позитив і що всі гарні", - говорить Джоан.

У дівчини більше ніж 58 тис фанатів у Instagram. Там публікує світлини без макіяжу та фотошопу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишнотіла зірка Sports Illustrated прикрила оголені принади рушником

"Я хотіла показати вам, народ, що я неідеальна теж. У мене є жирові складки та розтяжки, - говорить Джоан, - так просто подивитись в дзеркало і почуватися неприємно через речі, які тобі не подобаються, але я більше так не хочу. Я не хочу ховати свій "некрасивий" бік, я хочу показувати його якогомога частіше, тому що я приймаю його".

Джоан заявила, що хоче бути моделлю у 2016 році і її запросили на пробну фотосесію з її другом фотографом.

У відео на YouTube Джоан відзначила, що їй знадобилось багато часу, щоб почуватися досить впевнено, як модель.

"Я довгий час поганої була думки про себе, так не повинно бути. Хлопці і дівчата не мають так почуватися. Ви маєте носити, те що вам подобається, маєте їсти те, що хочете. якщо ви любите себе, не важливо, що про вас будуть думати інші", - говорить зірка.

Молодший брат і Джіджі Хадід, 18-річний Анвар, теж бере участь у модних показах і вже дефілював на подіумі в марках Ralph Lauren та Tommy Hilfiger. Белла Хадід минулого року отримала звання моделі року.

Зараз ви читаєте новину «Апетитна кузина Белли Хадід знялась у рекламі спокусливої білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути