понеділок, 04 червня 2018 11:58

Апетитна копія дружини принца Гаррі зіграла казкове весілля
26

Даніель Гарріс
Меган Маркл
Даніель Гарріс та її чоловік
Даніель Гарріс
Даніель Гарріс та її чоловік

Двійник герцогині Сассекської та дружини принца Гаррі Меган Маркл, Деніел Гарріс, вийшла заміж.

Жінка, яку 4 рази на тиждень приймають за герцогиню, зіграла розкішне весілля за $50,000, що склало 0.001% від бюджету королівського весілля, яке склало $45 млн.

На відміну від сукні Меган Маркл, яка обрала вбрання за $500,000 від Givenchy, Даніель вдягнула сукню за $1,800, яка у всій красі підкреслила її принади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон вразила стильним образом на перегонах

Весілля Гарріс пройшло у січні 2017 року і на ньому були присутні 115 чоловік, на відміну від королівського, на яке завітали 600 гостей. Розважав гостей Гарріс місцевий діджей.

"У нас було елегантне та сучасне весілля, - говорить Даніель, - було дуже, дуже весело, і я це кажу не тому, що була нареченою. Наші гості розважались до самого рання".

Весілля Маркл довело Деніел до сліз.

"Я стала о 4 ранку, щоб подивитись весілля Меган і я плакала, коли чула шлюбні обітниці. Її сукня не була моєю улюбленою, свою обожнюю більше, але я думаю вона виглядала неймовірно, - говорить двійник герцогині Сассекської, - я просто обожнюю його, але мені пощастило, я вже знайшла свого принца, мого чоловіка Ву".'

Єдине, чому позаздрила двійник герцогині Сассекської на королівському весіллі, хор хлопчиків.

"Я б нічого не змінювала у своєму весіллі, але я дійсно приголомшена хором Меган, він неймовірний, - говорить Даніель, - Після того, як вона йшла до вівтаря, я подумала, може і мені варто було одягнути фату теж. Мій батько вів мене до вівтаря, але я дійсно у захваті від того, як Меган пройшла весь шлях сама. Це дуже вражаюче".

На весілля Деніель від чоловіка отримала у подарунок годинник від Rolex.

За словами Гарріс, вона подумувала почати кар'єру двійника Меган Маркл, адже часто люди так приймають її за дружину принца Гаррі.

"4 роки тому, моя подруга сказала мені, що я схожа на Рейчел Зои, персонажа Меган з серіалу "Форс-мажори. Я його не дивилась, але побачила, що ми маємо спільні риси, коли вона мені показала фото. Я не думала, що ми настільки подібні з нею, доки стосунки Меган та Гаррі не стали відомі широкій громадськості. Якщоб я брала по 5 доларів з кожного, хто мене з нею плутав, я б за рік розбагатіла".

"Мій чоловік та я прийшли у магазин Gucci у Далассі і мої речі так довго запаковували, що я не розуміла, що відбувається, а все для того, щоб персонал зміг подивитись на мене. Це було кумедно", - пригадує Гарріс.

"У п'ятницю я була у овочевому магазині, там у черзі літня жінка мала журнал з Меган на обкладинці. Вона дивилась то на мене, то на обкладинку і сказала: " Казали вам що ви...", але я продовжила її речення: " Всі завжди кажуть мені: "Даніель, ти маєш працювати дублеркою". Мій чоловік навіть жартує, що буде моїм менеджером", - говорить жінка.

Те що люди плутають її з Меган Маркл, Деніел Гарріс сприймає, як комплімент і це змушує її сміятися, адже вважає акторку дуже красивою.

Герцог і герцогиня Сассекські змінили маршрут своєї весільної подорожі, повідомляє TMZ, вирушать до Канади. Незадовго до весілля принца Гаррі і Меган Маркл інсайдери запевняли, що молодята проведуть медовий місяць в Намібії.

Зараз ви читаєте новину «Апетитна копія дружини принца Гаррі зіграла казкове весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути