пʼятниця, 06 вересня 2013 10:54

Анжеліна Джолі отримає свій другий "Оскар"

Стали відомі імена володарів почесних "Оскарів", які на урочистій церемонії в наступному році вручить американська академія кінематографічних мистецтв і наук. Цього року статуетки дістануться Анжеліні Джолі, Анжелі Ленсбері, Стіву Мартин і П'єро Тозі .

Анжеліні вручить гуманітарну нагороду Джин Хершолт за її благодійну діяльність та захист прав пригноблених і знедолених в усьому світі. Для актриси цей " Оскар" буде другим - перший вона отримала у 2000 році за роль другого плану в " Перерване життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Джолі та Пітта зробила малюнок на тілі, як у мами

Анжела Ленсбері, відома насамперед за серіалом "Вона написала вбивство", вона тричі номінувалася на "Оскар", але жодного разу не перемагала. Ось академіки і вирішили виправити несправедливість і вручити акторці позолочену статуетку за загальний внесок у кінематограф.

Стів Мартін на "Оскар" ніколи не номінувався, та він тричі вів церемонію нагородження, так що свій приз актор теж заслужив.

Що стосується П'єро Тозі, знаменитого італійського дизайнера костюмів, він співпрацював, наприклад, з Лукіно Вісконті на картинах "Білі ночі" і " Смерть у Венеції". Він номінувався на "Оскар" цілих п'ять разів, але теж не отримав, так що тепер нагорода знайшла його.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Анжеліна Джолі отримає свій другий "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути