субота, 26 липня 2008 18:08

Анжеліка Варум та Леонід Агутін підтверджують чутки про своє розлучення (ФОТО)

Як не дивуються гості та учасники сьомого фестивалю "Нова хвиля", але улюбленці публіки Леонід Агутін та Анжеліка Варум, приїхавши до Прибалтики, навіть не підходять один до одного. Ані підтверджуючи, ані спростовуючи чуток про те, що в їх сім"ї не зовсім спокійно, подружжя живе в Юрмалі кожен своїм життям.

Нещодавно Леонід Агутін відсвяткував свій день народження без Варум. На іншому святі життя - сьомому фестивалі популярної пісні - зоряна пара жодного разу не з"явилася разом. Навіть прилетіли на фестиваль чоловік та дружина окремо. Агутін прибув на конкурс до його відкриття, а Варум прилетіла за декілька годин до свого виступу на другий конкурсний день. Але, навіть знаходячись в одному місті, більш того - в одному концертному залі, подружжя жодного разу не помітили разом.

Здавалося, вони спеціально уникають один одного. Леонід приїхав в концертний зал "Дзінтарі" за пару годин до початку концерту зі своїм помічником, а Анжеліка незадовго до свого виступу. Відразу після сумісного з Тіматі запального номера Варум пішла.

Після завершення другого конкурсного дня Агутін попрямував до ресторану поряд з "Дзінтарі". Там співак відразу ж приєднався до веселої компанії та замовив собі віскі. Леонід не поспішав йти, розслабляючись звичним для себе способом. В цей час його законна дружина запалювала на вечірці Тіматі. У компанії Лєри Кудрявцевої, Іри Дубцової, Олени Ленської співачка розважала публіку зі сцени. Після завершення офіційної частини зірка сховалася в клубі. І з"явилася через достатньо тривалий час під руку з невідомим чоловіком. Молоді люди поспішили до виходу, прагнучи залишитися непоміченими і ні з ким не попрощавшись. Поїхали з вечірки вони на одному таксі, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Варум та Леонід Агутін підтверджують чутки про своє розлучення (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути