четвер, 24 лютого 2011 13:56

Янукович замовив для онука літак
14

Фото: Фото: сайт президента

Віктор Янукович відвідав Першу Всеукраїнську виставку–звіт дитячої творчості "Країна юних майстрів", що проходить у Київському палаці дітей та юнацтва.

Президент оглянув експозицію, поспілкувався з юними майстрами і конструкторами.

Під час виставки до Януковича підійшов хлопчик Дмитро Букшань з Хмельниччини і запропонував президенту зробити радіокеровану модель літака "Катана" для його онука. Янукович відповів, що сподівається, що його онук теж власноруч щось зробить для хлопчика.

За словами Дмитра, на створення моделі у нього піде приблизно один тиждень, і після того, як він її зробить, зв'яжеться з помічником президента і передасть йому цю модель.

Зазначимо, на виставці представлені творчі роботи близько 500 переможців і лауреатів міжнародних, всеукраїнських та інших конкурсів, а також олімпіад, фестивалів і змагань. Вихованці позашкільних навчальних закладів із різних регіонів України віком від 6 до 18 років самі представлятимуть свої роботи відвідувачам, повідомляє сайт президента.

На експозиції, зокрема, представлені рухомі моделі техніки, вироби декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, творчий доробок членів Малої академії наук, юних натуралістів, дитячих кіно- та мультиплікаційних студій.

Зараз ви читаєте новину «Янукович замовив для онука літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути