Ексклюзиви
вівторок, 02 лютого 2010 09:38

Ім"я для онука Януковича вибирала невістка

Автор: Фото: Блик
  Янукович-молодший носить дружині домашні бульйони
Янукович-молодший носить дружині домашні бульйони

Крихітний Іллюша Янукович, який народився два дні тому, вже повністю адаптувався в новому для себе світі. Малюк уплітає за обидві щоки мамине молочко і в основному не спить.

Про це розповіли співробітники донецької лікарні Калініна (ДОКТМО), де і з"явився на світ первісток нардепа від Партії Регіонів Віктора Януковича-молодшого.

"Ольга вже практично відновила сили після пологів. Все нормально і з маленьким синочком - він постійно знаходиться з мамою. Дуже симпатичний здоровий хлопець - майбутній президент", - посміхається Валентина Свіридова, заступник генерального директора клініки з питань акушерства та гінекології.

"Не дивлячись на те, що хлопчик народився швидко, його тато дуже переживав - поки дружина народжувала, Віктор Вікторович нервово нарізував кола по коридору і не випускав з рук телефон. Коли ж немовля видало перший звук, він тут же почав обдзвонювати своїх близьких. Одним з перших дізнався цю радісну новину Віктор Федорович - син розповів йому, що той став дідом утретє", - повідомило джерело в клініці.

До речі, Віктор Янукович-молодший з дружиною невипадково вибрали і дану лікарню, і навіть конкретний пологовий зал. Саме тут з"явилися на світ й інші два онуки лідера ПР - Саша і Вітя.

Біля палати, де лежить Ольга, стоять десятки ваз з білими голландськими трояндами і ромашками - це подарунок щасливого батька. Також Віктор Вікторович регулярно приносить дружині обіди - дієтичні домашні бульйони і кефір.

За словами джерела, ім"я для дитини вибирала Ольга, а Віктор Янукович сперечатися з дружиною не став.

Сьогодні малюкові буде зроблено щеплення БЦЖ, а вже завтра-післязавтра Іллюша буде готовий до виписки. Дід Віктор Федорович поки що через велику зайнятість онука не бачив. Але вже сьогодні він прилітає до Донецька з робочим візитом і напевно викроїть годинку-другу для того, щоб особисто побачити малюка.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Ім"я для онука Януковича вибирала невістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути