пʼятниця, 12 квітня 2019 13:23

"Антитіла" випустили новий постапокаліптичний кліп

"Антитіла" випустили новий постапокаліптичний кліп
Нове відео продовжує історію попередньої роботи "Лови момент". В основу сюжету ролика покладена постапокаліптична історія Фото: YouTube

Гурт "Антитіла" випустив кліп на титульну пісню свого нового альбому Hello. Нове відео продовжує історію попередньої роботи "Лови момент". В основу сюжету покладена постапокаліптична історія.

Головного героя кліпу Hello зіграв фронтмен гурту Detach Олексій Веренчик, який повертається на Землю після ядерного апокаліпсису. Він хоче перевірити, чи придатна планета для життя. Олексій не тільки зіграв головну роль, а й виступив режисером, пише Радіо Максимум.

Зйомки кліпу проходили під Києвом. Тривали понад 14 год. Мелодію пісні слухачі частково чули в кліпах "Там де ми є" і "Лови момент". За словами музикантів, було понад 30 варіантів зведення і мастерингу композиції, а Тарас Тополя 4 рази переписував текст, щоб максимально передати потрібний посил.

"Так, вона драматична. Так, вона доволі тривожна. Але це наше життя і це ті речі, про які ми не маємо права мовчати", – наголосили "Антитіла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В YouTube з'явився новий кліп-рекордсмен

"Цей кліп – продовження історії з кліпу "Лови момент": про те, що світ крихкий. І про те, що Земля – наш дім, який треба оберігати. А про це багато хто забуває. На зйомках Hello було цікаво, не без пригод. Ми мало не втопили камеру. Нам було потрібно болото в кадрі та дорога, і поле, при цьому часу на переїзди не було. Дивним чином знайшли поле у Києві, яке поєднувало в собі все, що ми шукали. Машину з кліпу знайшли на смітнику, а рояль, на якому грає Тарас, купили на одній платформі онлайн-оголошень. Мій костюм, до речі, то справжній костюм пілота. Купили в одному з військторгів", – розповів Олексій Веренчик.

Тіна Кароль і група "Бумбокс" представили спільний кліп на нову пісню "Безодня".

Автором композиції є фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк і музикант Олег Аджикаєв. Режисер — Стас Гуренко.

Зараз ви читаєте новину «"Антитіла" випустили новий постапокаліптичний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути