четвер, 13 грудня 2012 09:52

Анна Завальська намагається заборонити випуск своїх оголених фото у Playboy

Екс-учасниця гурту "Алібі" Анна Завальська полюбляє фотографуватись оголеною. Співачка вперше знялась без одягу у журналі Playboy, повідомляє ТСН.

"Я нічого не бачу поганого в оголеному тілі. Я фанатка фотографій у стилі "ню". Я завжди хотіла спробувати. Але з одним винятком - я завжди була впевнена, що повинно бути красиво і естетично", - розповіла співачка в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Однак Завальська обурена тим, що ці світлини без її відома потрапили у всесвітню мережу. Тепер співачка не хоче бачити свої фото навіть у глянці.

"Моєю головною умовою було - повне нерозголошення всього, що відбувається за лаштунками зйомки. Для мене це був шок, несподіванка. Я звернулася до головного редактора. І мені була відповідь, що "це наша інтелектуальна власність, ми маємо право робити з цим все, що завгодно", - підкреслила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Алібі" розпався остаточно

Наразі Анна всіляко шукає методи, аби зупинити випуск номеру Playboy з її світлинами.

"Зараз ведуться переговори і я зроблю все можливе, щоб цього не сталося. Якщо це буде без моєї згоди, будуть звичайно судові розгляди. Але і плюс мене звичайно цікавить естетична сторона всього цього питання", - підкреслила дівчина.

Між тим сестра Анни Аліна не підтримує її у цьому питанні.

"Я вважаю, що популярності можна домагатися абсолютно іншим способом. Загалом що я і роблю. Але я нікого не засуджую. Це особистий вибір кожної виконавиці. Я поважаю вибір своїх колег, але особисто моя думка, що цей вигляд в стилі "ню" - це ексклюзив для одного єдиного чоловіка", - зазначила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Анна Завальська намагається заборонити випуск своїх оголених фото у Playboy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути