четвер, 23 липня 2020 12:59

Анна Сєдокова виходить заміж за молодого баскетболіста

Співачка Анна Сєдокова втретє виходить заміж. Обранець — латвійський баскетболіст Яніс Тімма, молодший за артистку на 9 років. Спортсмен освідчився Сєдоковій під час відпочинку на яхті у США.

Автор: Instagram
  Спортсмен освідчився Сєдоковій під час відпочинку в США.
Спортсмен освідчився Сєдоковій під час відпочинку в США.

"Ми пройшли через багато що, наш досвід і наші помилки, кожен день дають нам можливість цінувати навіть секунду одне з одним, кожну дрібницю, кожен дотик. Але сьогодні є ти і я і є наше дивовижне сьогодення і майбутнє. Я обіцяю тобі стати найкращою дружиною для тебе, тільки для тебе, найкращим другом і партнером, найкращою мамою нашим дітям. Я дякую Богові за кожну секунду з тобою і сумую щосекунди без тебе. Ти моя вічність. І я сказала тобі "так". Так, я вийду за тебе, найкращий чоловіче в усьому Всесвіті!" — зізналась у своєму Instagram ексучасниця "ВІА Гри".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сєдокова зізналася, за що полюбила 5-го офіційного коханого

Близько року триває роман 37-річної Сєдокової з 28-річним Тіммом. Пара почала зустрічатися, коли ще баскетболіст був одружений. Колишня дружина баскетболіста звинувачує співачку в розлученні, однак Сєдокова все заперечує. За її словами, романтичні стосунки розпочалися вже після того, як Тімма розлучився з ексдружиною.

Чутки про стосунки Сєдокової зі спортсменом з'явилися минулого літа, коли їх сфотографували разом на відпочинку в Туреччині. Напередодні Тімма підписав дворічний контракт із російським баскетбольним клубом "Хімки". У Латвії спортсмен покинув дружину Сану.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова виходить заміж за молодого баскетболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути