Ексклюзиви
пʼятниця, 17 липня 2015 11:55

Анна Сєдокова похизувалась розкішною фігурою у міні-шортах

Співачка Анна Сєдокова похизувалась розкішною фігурою у міні-шортах на фото, яким поділилась на свої сторінці у соціальній мережі.

Я хочу на море ! - підписала фото Сєдокова. На знімку вона позує у яскравих топі та міні-шортах, демонструючи підтягнуту фігуру.

 

Автор: Соціальні мережі
 

 

Читайте також: Анна Сєдокова показала пружні груди у вузькому топі

Автор: Соціальні мережі
 

Фоловери Анни Седоковї не жаліли компліментів для неї.

"Ідеальна !!!!!"

"Шикарна фігура", - пишуть прихильники зірки.

Нагадаємо, нещодавно Анна Сєдокова прокоментувала, той факт, що їй вдалося відсудити квартиру Валентина Белкевича для своєї доньки Аліни.

"Єдине, що залишилось у Валіка - це квартира, більше нічого не залишилось, все міфічно зникло, жінка з якою він жив у квартирі сказала, що нічого не належить дитині, належить одна восьма частина, а мати Валіка і його батько на моєму боці, сказали, що я маю боротися за півквартири, це була б воля Валіка, тут я представляю не себе, а свою дитину, важливо було щоб покласти гроші на рахунок, мені точно туфлі не потрібно, і сказати, що тато хотів, щоб ти вибрала чудовий навчальний заклад, повірте, якщо станеться така ситуація, частина квартири, яка не мільйони, мільярди, а 100 тисяч доларів, і вона скаже я хочу туди, я скажу, це тато тобі зробив", - говорить Анна Сєдокова.

Читайте також: Анна Сєдокова не збирається згортати бізнес в Україні

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова похизувалась розкішною фігурою у міні-шортах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути