пʼятниця, 19 квітня 2013 11:55

Анна Снаткіна народила дівчинку

Анна Снаткіна народила дівчинку
Анна Снаткіна Фото: ИТАР-ТАСС

Актриса Анна Снаткіна стала мамою. Вона народила доньку. В даний час артистка та її чоловік Віктор Васильєв думають над ім'ям для малятка.

"Урррааааа! У Віті Васильєва та його Ані народилася донечка!! Щастя і здоров'я, сонячного настрою їм трьом!!" - написав у своєму Twitter Вадим Галигін, який першим повідомив радісну новину.

Пізніше щасливий чоловік артистки Віктор Васильєв написав про те, що став батьком: "Вчора о 23:40 у нас народилася донька. Я найщасливіша людина на світі. Ура-а-а-а! Спасибо, моя кохана Анєчка!"

За зізнанням Васильєва, незважаючи на те, що для них це перша дитина, він вже знає, як і що робити з малюком: "Я дуже добре володію Інтернетом. Там є вся література з цієї теми".

Вага новонародженої 3480 грамів, зріст - 57 сантиметрів. Народжувала актриса в Москві в одному з престижних пологових центрів. Відомо, що зараз Анна почувається чудово і дуже щаслива, адже донька народилася міцною і здоровою.

Чутки про вагітність Снаткіної з'явилися у вересні 2012 року. Через місяць 29-річна актриса і 37-річний ведучий гумористичного шоу Yesterday Live і резидент Comedy Club одружилися. Весілля пройшло в ресторані "Літній палац" недалеко від Санкт-Петербурга. На урочистості були присутні більше 100 осіб. Щоб потрапити на свято, потрібно було пред'явити запрошення і дочекатися звірки за списками.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віктор Васильєв зацілував вагітну Анну Снаткіну на прем'єрі фільму

Для 29-річної Снаткіної і 37-річного Васильєва це перший шлюб. Те, що актриса знаходиться в цікавому стані, стало зрозуміло на прем'єрі фільму "З Новим роком, мами!": сукня підкреслила змінену фігуру Снаткіної.

Після весілля Аня переїхала до Віктора. Зараз вони живуть у центрі Москви, але планують перебратися за місто. До того ж новонародженому маляті свіже повітря буде дуже корисне.

Зараз ви читаєте новину «Анна Снаткіна народила дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути