четвер, 16 травня 2024 10:13

Анна Саліванчук з синами від нардепа зачарувала образами у вишиванках
10

Анна Саліванчук з синами
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna
Анна Саліванчук з синами
Анна Саліванчук з синами
Анна Саліванчук
Син Саліванчук і Божкова

Українська акторка Анна Саліванчук влаштувала стильну фотосесію з синами від народного депутата Олександра Божкова.

На кадрах, опублікованих в Instagram, зірка кіно позувала з Глібом і Микитою у парних вишиванках.

"Радію, коли на свята ми всією сім'єю одягаємо вишиванки. Для нас це особливе вбрання, в якому хочеться мріяти та в якому чіткіше відчувається своє коріння. Першу свою вишиванку я вишила собі сама, мене навчила моя бабця, коли мені було 10 років. Люблю кожну свою вишиванку, бо в мене їх багато. Одну з них я навіть купувала собі на виписку з пологового, коли народила Нікіту. Це гарний і символічний для мене одяг, я вважаю, що в ньому можна ходити щодня", - написала Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбунов проявив свої почуття до Осадчої на камеру: фото

Додала, що вишита сорочка - це код нації. Він дає особливі відчуття та приналежність до українського народу, його історії та культури.

"Сьогодні мільйони українців по всьому світу будуть у вишиванках. Багато людей у всіх куточках світу на знак солідарності з нами, на знак дружби і поваги до нас також одягнуть цей безмежно гарний витвір рук українців. Це прекрасно, коли у нас є власні такі красиві традиції, дотримуватися котрих - задоволення і насолода", - підсумувала жінка.

У березні Саліванчук повідомила про розрив з Божковим. Зазначила, що це сталося ще минулого року. Вони познайомилися під час зйомок серіалу "Одного разу під Полтавою". Невдовзі вони одружились, а згодом у їхній родині зʼявився син Гліб, а за п'ять років - Микита.

Зараз ви читаєте новину «Анна Саліванчук з синами від нардепа зачарувала образами у вишиванках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути