середа, 13 березня 2024 14:46

Аніта Луценко вдруге лягла під ніж хірурга, щоб виправити невдалу пластику
5

Аніта Луценко зробила операцію
Фото: instagram.com/anitasporty
Аніта Луценко зробила операцію
Аніта Луценко зробила операцію
Аніта Луценко зробила операцію
Аніта Луценко зробила операцію

Фітнестренерка Аніта Луценко вдруге зробила пластичну операцію на животі.

У своєму Instagram зірка опублікувала фото до та після й написала, що зважилась на такий крок після помилки попереднього хірурга.

"На Новий рік я вирішила, що більше не хочу тримати ці думки в голові 24/7 і вирішила знайти, хто переробить цю "прекрасну" роботу. Знайшла лікаря, записалась на консультацію. Сказав, що все зробить. Мій запит був: повернути, як було до першої операції. Все минуло гуд.. Лікар сказав, що було складно та багато фіброзної тканини", - пояснила спортсменка.

Додала, що цього разу лікар повернув естетичний вигляд її живота. І хоч відновлюватися доведеться рік, але Аніта вже задоволена результатом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відчувала себе богинею" - ведуча Шаманська порівняла себе до пластики й зараз

"Щаслива, що наважилася. Хоча думала, що за два тижні вже стрибатиму. Але поки що відновлююсь. Ношу корсет і дуже обережна. Лікар сказав, що живіт прийде в норму за рік. Після тренування стало краще. Поки що відчуваю, що довго лежала, і тіло має стати на місце", - сказала Луценко.

Тренерка зізналась - шкодує про те, що не надто уважно поставилась до вибору першого лікаря.

"Це була помилка. Чи то на мені провели експеримент чи що; не потрібно було набирати так багато ваги під час вагітності", - підсумувала жінка.

Українська блогерка Анна Алхім, яка регулярно потрапляє у скандали, зробила пластичну операцію. Заявила, що позбулася другого підборіддя. Для цього поїхала в Дубай.

Зараз ви читаєте новину «Аніта Луценко вдруге лягла під ніж хірурга, щоб виправити невдалу пластику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути