Ексклюзиви
четвер, 09 жовтня 2008 18:23

Ані Лорак розповіла про своє заміжжя

 
На цьому тижні в українській пресі розійшлися чутки про те, що одна з найбільш завидних наречених країни зі своїм нареченим Муратом, нарешті, визначилися з датою весілля, призначивши її на найближчий грудень. Ця інформація викликала у пари лише сміх - вони підозрюють, що приводом для чуток стала їхня романтична подорож до Парижа і подарунок Мурата Кароліні на 30-річчя - нагадаємо, ним стала каблучка з великим діамантом, яку дівчина наділа на безіменний палець. "Насправді, робити мені пропозицію на цей раз Мурату не було ніякого сенсу, - пояснила Кароліна, - оскільки руку і серце він запропонував мені давно, ще коли ми вперше були в Парижі, тобто на 27-річчя. Тоді ж він мені подарував ту саму заповітну каблучку, що свідчить про наші заручини. І я вже давно сказала йому: "Так". Відтоді він подарував мені не одну коштовність, як, наприклад, каблучку з діамантом цього разу. Весілля в цьому грудні бути не може, тому що для мене це дуже важлива подія в житті. Ми тому і зволікаємо, що я хочу пройти весь процес підготовки до святкування з коханим від початку до кінця, а не так, щоб хтось займався приготуваннями до весілля, а я була б на гастролях. Сподіваюся, наступного року ми обов"язково одружимося". Ну, а вже після того, як стане дружиною, красуня хоче зайнятися і питанням збільшення в сімействі.

Про те, що співачка не бреше, свідчить її графік на грудень. Артистка, як і всі її колеги, розраховує заробити на "ялинках", тобто передноворічних корпоративах, так що в планах - поїздки в Дубаї, Туреччину, декілька міст Росії та України, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак розповіла про своє заміжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути