Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2013 12:48

Ані Лорак ображається на Соломію Вітвіцьку

Ані Лорак ображається на Соломію Вітвіцьку
Конфлікт не залагодили і досі Фото: e-motion.tochka.net

Телеведуча програми "ТСН.Особливе" Соломія Вітвіцька в інтерв'ю Gazeta.ua розповіла, що зірки частенько ображаються на сюжети, які виходять про них в ефір.

"Затяжний конфлікт, який триває досі - між нами та співачкою Ані Лорак. Все почалося із інтерв'ю Юрія Фальоси, коли він зізнався про статеві стосунки з ще тоді неповнолітньою Кароліною. Спочатку він звинувачував нас, що ми щось намонтували, хотів судитися. Але ж в сюжеті добре чути питання журналіста і його чітку відповідь. Ми перед ним вибачились і зараз ми нормально контактуємо. Він нам дає всі ексклюзиви. Наприклад, знімали сюжет, як він вибирає обручки собі на весілля", - зізнається Соломія.

А от з Кароліною цей конфлікт не залагодили досі.

"Насправді сюжет із Фальосою був першим в серії матеріалів про Кароліну. Після нього ми показали фотографії з Інтернету, де вона після пологів і її фігура ще не надто красива. А фактично добили, коли показали Мурата на дискотеці, як він розважається з іншими дівчатами. Вони вирішили, що ми їх цькуємо, або робимо сюжети на замовлення. Кароліна нам прислала листа, що хоче з нами зустрітися. Зустрічі не було, але нас перестали запрошувати на їхні вечірки та концерти. Охорона навіть забороняла нам знімати сюжет про її концерт, коли ми просто людей запитували, чи сподобався їм концерт. Кароліна собі навіть шкодить, бо якби сама поговорила з нами, то ми не знімали б все отак з-під поли", - зауважує телеведуча.

Але всі конфлікти між знімальною групою і зірками на каналі намагаються залагодити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фальоса розповів про перший секс з Ані Лорак

"Це ж наша робота писати про їхнє життя. І вони розуміють, що це наша робота їхнє життя висвітлювати. І не завжди буває все дуже гладко і красиво, без якихось ексцесів і підтекстів. Ми за те, щоб дружити далі і щоб на нас не ображалися. Насправді зірки без нас нікуди і ми без них нікуди. Ми одне одному потрібні", - підкреслила Вітвіцька.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак ображається на Соломію Вітвіцьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути