Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2012 12:43

Ані Лорак обіцяє наступного року заспівати українською

Ані Лорак обіцяє наступного року заспівати українською
Співачка зауважила, що зараз немає гарних українських пісень Фото: plitkar.com.ua

Ані Лорак, яка вже п'ять років не співає українських пісень, вирішила наступного року заспівати рідною мовою. В разі потреби сама може написати пісню. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Слава Богу, що мої шанувальники настільки мудрі і розумні люди, що вони розуміють мову музики. Скрізь вщент заповнені зали: і в Чернівцях, і в Івано-Франківську. Тому що люблять мене вже більше, ніж за якісь політичні... Мені приємно, що ходять на мої концерти, тому що хочуть побачити мене", - наголосила вона.

Однак, за словами Лорак, вона вже й сама не проти заспівати щось українською.

"Але самій вже хочеться наступного року щось заспівати саме українською. Тому обіцяю, що будуть пісні. На жаль, це сьогодні реальність, не з'являється стільки гарних українських пісень. Тому можливо візьму і напишу сама", - підкреслила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак не шкода 40 тисяч євро, аби зустріти новій рік з родиною

Між тим на нещодавньому врученні премії "Золотий грамофон" постановником номеру Ані Лорак був цивільний чоловік Світлани Лободи Андрій Цар. За словами співачки, їх пов'язують лише професійні стосунки.

"Ми запросили Андрія зробити постановку. Оскільки я його поважаю як професіонала, як хореографа. І мені дуже сподобалася ідея", - зауважила Лорак.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак обіцяє наступного року заспівати українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути