Ексклюзиви
пʼятниця, 29 липня 2011 16:22

Ані Лорак не пускає до дочки свою мати
7

Фото: Фото: Tochka.net

Співачка Ані Лорак зізналася, що почувається машиною для зціджування молока, а свою маму від дочки Софії тримає на дистанції.

Про це Кароліна розповіла в інтерв'ю "E-motion" у Юрмалі, куди приїхала без чоловіка Мурата Налчаджиоглу і дочки на конкурс "Нова Хвиля".

"Моя дитинка зараз із нянечками і з чоловіком, тому моя Софійка в дуже надійних руках. Крім того, в неї достатня кількість грудного молока. Перед тим, як я сюди приїхала, я подбала про те, щоб зцідити їй молока й поставити його в холодильник", - заспокоїла журналістів Лорак.

Як підтвердила Кароліна, вдома в неї великі молочні запаси. От тільки почувається вона, буває, машиною для зціджування: "Так! Іноді почуваюся машиною для зціджування молока. Перед концертами в мене тепер додалася стандартна процедура - спочатку мені треба звільнити груди від молока, а потім вийти на сцену".

Та нічого страшного у таких процедурах артистка не бачить.

"Не секрет, що бути мамою - це дуже великий труд. І я свідомо йшла на цей крок у своєму житті. Тому шкодувати я ніколи не буду. Я поважаю всіх матерів, схиляюся перед ними. Особливо складно - коли людина працює, але це все можливо", - каже вона.

Втім, як визнає Кароліна, ночами доводиться прокидатися часто.

"Звичайно! Сьогодні, сподіваюся, висплюся! Правда, у нас щодня в Юрмалі після концерту невеликі посиденьки з друзями. Але взагалі встаю разів зо три, а буває й чотири за ніч", - зізнається вона.

І, як стверджує, співачка, її турецький чоловік так само прокидається вночі заради дитини: "Так, і він теж, дуже часто ми разом прокидаємося. Але нам це в радість".

А от маму свою Кароліна вирішила тримати від дочки на дистанції.

"Приїжджає-від'їжджає. Ми якось так вирішили, що краще бути на відстані. Все-таки так краще буде, тому що родичі не завжди можуть витримати цей непосильний тягар, цей труд, і через це часто псуються стосунки. Мені цього не хотілося б. Краще на відстані поки що, а там подивимося", - пояснює молода матуся.

При цьому свою дочку Лорак особливою не вважає.

"Вона, як і всі, любить поїсти, любить сходити в туалет, любить чисті памперси. Вона поки що дуже маленька, щоб виявляти якийсь характер. Але дуже любить гратися. Коли хоче їсти - дуже кричить... В неї тільки встановлюється раціон", - каже Ані.

"Дуже сумую за родиною. Але не хвилююся за нашу Софію - Мурат дуже відповідальний тато", - зауважила Лорак.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак не пускає до дочки свою мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути