Ексклюзиви
пʼятниця, 22 липня 2011 18:21

Ані Лорак на першу після пологів фотосесію взяла свою дочку

Співачка Ані Лорак, яка лише три тижні тому народила дочку Софію, прикрасила обкладинку нового номеру журналу OK!

На фотосесію, яка пройшла на березі Дніпра, Ані Лорак приїхала разом зі своєю дочкою, яка не турбувала свою знамениту маму - всі п'ять годин знімального процесу вона спала у своєму візочку.

"Це перша моя фотосесія після пологів, - хвилювалася співачка, а на комплімент про те, що вона чудово виглядає, відповідала: Ви мені лестите. Мені дуже приємно це чути. Але насправді в мене недостатньо часу, щоб стежити за собою".

За словами Ані Лорак, Соня схожа на тата.

"Це татова доця, - запевняє вона. - Подивимося, що буде далі. Носик, щоправда, мій. А фігурка, личко - все татове. Кажуть, що з часом риси змінюються. Зараз ми дивимося на неї і вже помічаємо, як вона росте".

Через тиждень Ані Лорак виступатиме на "Новій хвилі" в Юрмалі, а потім у неї заплановано відразу два сольника, в Одесі та Ялті.

"Не буду лукавити, я б дуже хотіла відстрочити момент роботи, але не можу, - нарікає молода мама. - Організатори концертів мене просто закидали пропозиціями. І це мені дуже приємно. В результаті і я відчула, що хочу знову на сцену".

Про годування дочки співачка не турбується.

"Зараз у мене щосили йдуть заготівлі молока, - сміється вона. - Молоді матусі мене зрозуміють, це тяжка праця - приготування грудного молочка. Але головне, щоб воно було, тому що хочу годувати доньку стільки, скільки буде потрібно...".

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак на першу після пологів фотосесію взяла свою дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути