четвер, 01 березня 2012 17:22

"Ангели" Victoria's Secret у сексуальній білизні показали своє бойове мистецтво

Моделі Victoria's Secret Даутцен Крус і Адріана Ліма знялися для випуску журналу V, який присвячений спорту. У фотосесії колеги показали своє бойове мистецтво.

Сутичку двох "ангелів" зобразив модний фотограф Маріо Тестіно. Вийшло досить переконливо. Нарешті дівчатам випала нагода відірватися по повній програмі.

Варто відзначити, що новий випуск V присвячений спорту. Раніше в мережі з'явилася фотосесія для журналу за участю латиноамериканської діви Дженніфер Лопес. Зірка позувала в боксерських трусах, причому стилістом виступила екс-головред французького Vogue Карін Ройтфелд.

Нідерландська топ-модель Даутцен Крус завжди відрізнялася чудовою спортивною формою. Як розповідала дівчина в одному з інтерв'ю, вона щодня стрибає через скакалку не менше сотні раз, обожнює серфінг і вітрильний спорт. Прийти у форму після пологів їй допомогло силове тренування ABC. Завдяки вправам для спини і черевного преса модель швидко підтягнула живіт. В минулому дівчина також регулярно боксувала під керівництвом особистого тренера.

До речі, після пологів Адріана теж захопилася бойовими мистецтвами. Восени минулого року дівчина була помічена не в черговий раз дефілюючи по пляжу в крихітному бікіні, а боксуючи на рингу з відомим тренером Діно Спенсером. Витончена модель цілком впевнено себе почувала і люто відбивалася від атак наставника. Так що вона виявилася гідною суперницею Даутцен.

Зараз ви читаєте новину «"Ангели" Victoria's Secret у сексуальній білизні показали своє бойове мистецтво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути