четвер, 17 листопада 2016 18:07

Анфіса Чехова показала, як її "катують" у спортзалі

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Анфіса Чехова нещодавно показала прихильникам знімок, на якому видно, що їй вдалося скинути зайві кілограми. Сьогодні зірка запостила фото зі спортзалу і розповіла про свої тренування.

"Фото з катівні. Садист Микола і його безневинна жертва. Ця фотографія повинна була називатися так. Повторюся, моє схуднення це побічний ефект, що з'явився в результаті моєї роботи над своїм внутрішнім світом і здоров'ям! Я прийшла близько 4-х місяців назад, хвора і на 12-ть кілограмів більше. Прийшла не худнути, оскільки моя вага мене цілком влаштовувала, а подбати про своє здоров'я! Справжні зміни починаються з Безумовної Любові до себе! Якщо ви по справжньому Любите себе, ви не станете гвалтувати свій організм сумнівними дієтами і таблетками! Ви не будете боротися з собою і силою волі примушуватися себе змінюватися! Ви зазернете всередину себе і знайдете там причину того, чому все йде не так, як хочеться! Ви полюбите кожен свій внутрішній орган, і вам захочеться зробити в своєму організмі генеральне прибирання, кожну думку, кожен член свого організму привести в повний порядок. Вам захочеться не руйнувати себе, а відродити заново!", - підписала фото Чехова. На знімку вона позує біля тренер на спеціальнму тренажері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анфіса Чехова показала стрункі ноги у шортиках

Анфіса Чехова ніколи не приховувала, що має зайву вагу і навіть розповіла про свій целюліт.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова показала, як її "катують" у спортзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути