вівторок, 02 березня 2010 10:45

Анджеліні Джолі провели невдалу пластику обличчя (ФОТО)

Ні для кого не секрет, що голлівудські знаменитості активно користуються послугами пластичних хірургів. Але в той же час самі зірки, пам"ятаючи слова Мадонни: "Якщо я зроблю пластику, то навряд чи зберу прес-конференцію із цього приводу", - не прагнуть ділитися подробицями своїх візитів до клінік краси. Проте журналісти ретельно стежать за змінами зоряної зовнішності й за найменших підозр одразу ж звертаються за коментарями до фахівців.

Зараз в центрі уваги таблоїдів опинилася одна з найяскравіших зірок Голлівуду Анджеліна Джолі. На знімках, зроблених під час відвідин актрисою Венеції, журналісти виявили значні складки біля мочки правого вуха і майже 10-сантиметрову западину на шкірі щоки.

Журналісти одразу ж попросили дати свої коментарі пластичних хірургів.

"Схоже, це результат ін"єкцій ботоксу в обличчя та шию, - відмітив популярний в Голлівуді лікар Габріель Чіу. - Складно сказати точно по фотографії, але, швидше за все, вона є давньою прихильницею ін"єкцій краси - шкіра натягнута, зморшки в куточках губ відсутні. Також тут можна помітити не одну підтяжку обличчя".

На думку пластичного хірурга Абель Мунір, Джолі пройшла через процедуру підтяжки обличчя з імплантацією спеціальних ниток.

"Схоже, Анджеліна зробила саме таку пластику, - розповів профі. - Але щось пішло не так. Можливо, нитка лопнула, і в результаті утворилася підковоподібна складка".

Втім, не всі медики дотримуються такої думки. Дехто вважає, що м"язи Джолі так випирають через різке зниження ваги актриси.

"Анджеліна різко схудла, - висловлює свою точку зору лікар Лайл МакБек. - Тут просто обвисла шкіра довкола скул. Таке буває у бодібілдерів, коли ті хочуть, щоб їхні м"язи просвічувалися через шкіру".

The Daily Mail, Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Анджеліні Джолі провели невдалу пластику обличчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути