четвер, 07 квітня 2011 12:16

Анджеліна Джолі зробила тату для чергової дитини

Анджеліна Джолі вважається однією із зірок з найбагатшою колекцією татуювань. У актриси їх більше 15, і однією з найвідоміших вважається тату на руці з описом координат місць народження дітей зірки. Днями було помічено, що список поповнився. Зрозуміло, журналісти відразу стрепенулися.

Представники кількох видань припустили, що Енджі подумує усиновити сьомого малюка. На даний момент актриса разом з партнером Бредом Піттом виховує трьох прийомних дітей: 9-річного Меддокса, 7-річного Пакса і 6-річну Захару, а також рідних Шайло Нувель і близнят Вів'єн та Нокса.

На цьому тижні Джолі здійснює поїздку в якості посла доброї волі ООН за маршрутом Туніс - Лівія. І цілком можливо, що в країнах з нестабільною політичною ситуацією актрисі захотілось допомогти якомусь африканському сироті.

Втім, джерела в оточенні Джолі стверджують, що інформація про чергове усиновлення - не більше ніж вигадка.

Тим часом напередодні актриса, яка відвідала табір лівійських біженців на кордоні між Лівією і Тунісом в якості посла доброї волі ООН, була змушена скоротити другу частину запланованого візиту через загрозу безпеки, коли неорганізований людський натовп спробував до неї прорватися впритул.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі зробила тату для чергової дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути