четвер, 02 лютого 2017 17:45

Анджеліна Джолі знову збирається всиновити дитину

Анджеліна Джолі знову збирається всиновити дитину
Reuters

Анджеліна Джолі збирається усиновити дитину, пишуть західні ЗМІ.

Як повідомляє видання In Touch, Енджі, яка за роки життя з Бредом народила трьох біологічних і піклувалася про трьох усиновлених дітей, бажає збільшити свою сім'ю.

Раніше інсайдери повідомили, що Анджеліна хотіла усиновити дитину, але Бред був проти, заявивши, що їм достатньо і тих, які у них є. Це нібито було однією з причин сімейної кризи. Тепер, коли шлюб Енджі і Пітта практично завершений, Джолі хоче якомога болючіше вжалити чоловіка, продемонструвавши, що вона самостійно може приймати такі рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брутальний Бред Пітт вперше з'явився на обкладинці після розлучення

"Анджеліна давно планувала таємно усиновити дитину, і навіть приготувала все відповідні документи. Бред знав про її наміри, тому що вони обговорювали це, ще коли в їхньому шлюбі все було безхмарно. Вони навіть сварилися з цього приводу - Бред наполягав, що їхня сім'я і так повна, але Джолі відчайдушно хотіла ще одну дитину "- розповів інсайдер.

Пітт вважає, що ще одна дитина стане причиною проблем в спілкуванні Анджеліни з дітьми. Нібито їм і так не вистачає уваги матері, і з новою дитиною все тільки ускладниться.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі знову збирається всиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути