Ексклюзиви
вівторок, 29 квітня 2008 11:44

Анджеліна Джолі шокувала Голлівуд своїми венами (ФОТО)

Коли відома актриса чекає дитину, всі погляди прикуті до її живота. Але у випадку Анджеліни Джолі, увагу привертають її руки. Її вени, що випирають з-під шкіри, шокували всіх відвідувачів голлівудського ресторану, в якому вона з"явилася в гламурному яскраво-жовтій сукні і великих сонцезахисних окулярах.

Анджеліна зараз на шостому місяці вагітності і чекає двійнят від свого чоловіка Бреда Пітта. Ходять чутки, що такі "вени боді-білдера" вона заробила в результаті виснажливого режиму тренувань.

Доктор Кріс Стіл, ведучий на каналі ITV в передачі This Morning, заявив: "Випираючі вени означають, що під шкірою дуже мало жиру, чого зазвичай не буває при вагітності. Звичніше бачити такі вени у атлетів, спортсменів, у людей, що багато займаються спортом, тому що у них низький коефіцієнт жиру. У вагітних випирають вени на ногах,через навантаження на ноги".

Міс Джолі є прикладом фітнес-фанатика і часто виснажувала себе тренуваннями, щоб набути форми, необхідної для зйомок, наприклад, у фільмі "Розкрадачка гробниць"". Стів Монгі, головний тренер спортивного центру Virgin Active, в Кенсінгтоні сказав: "Такі вени можуть з"явитися в результаті силових вправ. При цьому організму необхідний додатковий кисень, і тому вени надуваються. Якщо недостатньо добре харчуватися і багато працювати з вагою, то вени починають випирати", повідомляє RUpor.info.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі шокувала Голлівуд своїми венами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути