четвер, 05 січня 2017 09:43

Анджеліна Джолі пішла назустріч Бреду Пітту

Анджеліна Джолі пішла назустріч Бреду Пітту
Reuters

Анджеліна Джолі і Бред Пітт продовжують шлюборозлучний процес. Актриса схвалила прохання чоловіка засекретити судові документи, що стосуються стану їхніх шістьох дітей.

Адвокати Бреда Пітта посилаються на згадку в документах імен дитячих лікарів і фахівців з психічного здоров'я, і стверджують, що це порушує угоду подружжя про захист приватного життя їхніх чад. У документах також повідомляється, що Анджеліна Джолі і її юристи "ігнорують угоди, що стосуються захисту інтересів дітей".

У відповідь на це звинувачення сторона Анджеліни заявила, що актриса вже підписала папери про нерозголошення і якби вона дійсно не поважала особисті кордони близьких людей, то вже розповіла б про те, що сталося на борту приватного літака, коли Бред посварився зі старшим сином Меддоксом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі з дітьми стала на лижі

Адвокат Анджеліни Джолі Лора Вассі вважає, що у актора є свої причини, з яких він хоче засекретити інформацію в суді.

"Є деякі сумніви щодо мотиву, з якого Бред вважає за краще тримати все в секреті, особливо з огляду на те, що в справу втрутилися ФБР і департамент у справах дітей та сім'ї", - заявила адвокат.

Раніше адвокати Бреда Пітта подали в суд клопотання з проханням засекретити записи, які стосуються приватного життя дітей актора. На думку юристів, дані, надані з боку Анджеліни Джолі, можуть заподіяти шкоду дітям пари.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі пішла назустріч Бреду Пітту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути