четвер, 12 листопада 2009 13:43

Анджеліна Джолі ніяк не може зупинитися усиновлювати дітей

  Актриса мріє втілити ідею 'сім'я-веселка'
Актриса мріє втілити ідею 'сім'я-веселка'

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі збирається усиновити малюка з Сирії, повідомляють американські ЗМІ. Хоча подібні повідомлення з"являються регулярно, за інформацією журналу OK!, з достовірних джерел відомо, що зірка дійсно має намір прийняти в свою велику сім"ю сироту, і, можливо, це буде останнє усиновлення актриси.

Як відомо, на даний момент Енджі разом з партнером Бредом Піттом виховує шістьох дітей, трьох з яких вона усиновила в різний час. Щоправда, Бред не розділяє захоплення своєї подруги.

"Нещодавно він заявив, що шість дітей - це дуже багато, і він не може приділяти всім їм досить увагу, - повідомляє джерело з оточення пари. - Ідея усиновити ще одного здається йому просто смішною, але якщо Енджі вирішила утілити свою ідею "сім"я-веселка", то її ніхто не зможе зупинити".

"Пітт категорично проти нової дитини в сім"ї, - розповів недавно журналістам близький друг сім"ї. - Бред вважає, що Джолі поводиться під впливом емоцій, вона поступає непрактично".

Нагадаємо, раніше з"являлися повідомлення, що Джолі подумує удочерити ще одну дитину з Ефіопії. Нібито актриса вже давно обіцяла Захарі, що у неї буде ще одна, тепер уже темношкіра сестричка.

Проте на думку деяких журналістів, багатодітна мати не найкращим чином стежить за своїми малюками. Особливо це помітно, як заявила представниця журналу Newsweek Аліссон Семьюелс, на прикладі чотирирічної прийомної дівчинки з Ефіопії Захари.

Кореспондент звинуватила Джолі в "культурній форсифікації". Вона припускає, що Джолі не стежить за станом волосся дитини - як правило, на голові у Захари густа не розчесана копиця. На думку журналістки, для дитини її віку немає нічого важливішого, ніж бути як всі. І таким чином, після ще деякого часу Захара може стати "ізгоєм в сучасному американському суспільстві, яке, не дивлячись на всі старання, залишається украй упередженим", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі ніяк не може зупинитися усиновлювати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути