Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2016 09:52

Анджеліна Джолі не хотіла народжувати дітей

Анджеліна Джолі не хотіла народжувати дітей
Reuters

Актриса Анджеліна Джолі розповіла про те, як сильно змінилося її життя після поїздки в Камбоджу. Нагадаємо, що зараз 40-річна Джолі мати шістьох дітей, але в минулому зірка і подумати не могла про те, що вона коли-небудь стане мамою.

"Це дивно, але я ніколи не хотіла дитину. Ніколи не хотіла бути вагітною або сидіти з дітьми. Мені ніколи не спадало на думку, що я стану мамою", - розповіла зірка в інтерв'ю.

Зараз Джолі перебуває в Камбоджі на зйомках її нового фільму "Спочатку вони вбили мого батька: Спогади дочки Камбоджі" (First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers).

Вперше думка про дітей відвідала Анджеліну на зйомках фільму "Лара Крофт" (Tomb Raider), коли актриса грала з дітьми в камбоджійської школі.

"Я раптово усвідомила, що мій син перебуває десь в цій країні", - пояснює зірка.

У 2002 році зірка усиновила Меддокса, а потім відкрила благодійний фонд в одній з провінцій Камбоджі, який забезпечує медичну допомогу, освіту і охорону навколишнього середовища в сільській місцевості країни. Сьогодні Меддоксу 14 років, і він вже допомагає матері на зйомках її нового проекту.

"Зараз я відчуваю, що перебуваю на своєму місці в житті. Все склалося так, як треба", - підсумувала Джолі.

Зйомки нового проекту прокоментував і співпродюсер Джолі на ім'я Панх:

"Жителі Камбоджі навряд чи дозволять Голлівуду приїхати сюди. Вони дозволили Анджеліні Джолі, але це не одне і те ж. У неї якийсь особливий зв'язок з жителями країни. Дивно, що вона не народилася в Камбоджі. Можливо, що в минулому житті вона була однією з нас".

Джолі планує завершити зйомки свого нового фільму до кінця року. Сама актриса називає цей проект найважливішим у своїй кар'єрі.

"Коли я вперше прилетіла в Камбоджу, вона мене повністю змінила. Я усвідомила, що існує так багато історії, яку нам не викладали в школі. І так багато потрібно дізнатися про життя", - зазначила Анджеліна.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі не хотіла народжувати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути