Ексклюзиви
четвер, 03 липня 2008 10:05

Анджеліна Джолі народить в найближчі тижні - лікар

Анджеліна Джолі народить в найближчі тижні - лікар
Американська кіноактриса Анджеліна Джолі, яка поступила 29 червня в акушерську клініку в Ніцці, народить близнят у найближчі тижні, повідомив журналістам її лікар гінеколог.

"Її госпіталізація на цьому терміні вагітності абсолютно нормальна для жінки, яка пережила кесаревий розтин під час перших пологів", - сказав лікар Мішель Сюссман, який спостерігає за світовою зіркою.

Йому важко уточнити терміни других пологів Джолі, відзначивши, що "в акушерстві це важко передбачити".

33-річна актриса була оформлена в пологове відділення "Санта Марія" фонду "Ленваль" в Ніцці, вікна якої виходять на знамениту набережну Променад дез Англе.

Два місяці тому Джолі і її чоловік, знаменитий актор Бред Пітт облаштувалися на власній віллі на Блакитному березі Франції, в ста кілометрах від Ніцци. Разом з ними із США на деякий час переїхали і їх четверо дітей: усиновлені шестирічний Меддокс з Комбоджі, чотирилітній Пакс з В"єтнаму, трирічна Захара з Ефіопії, а також біологічна дитина голлівудських акторів - дворічна Шила, яка з"явилася на світ в Намібії.

У травні цього року, під час Каннського кінофестивалю Пітт і Джолі підтвердили, що чекають на близнят, і пологи проходитимуть саме у Франції, повідомляють РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі народить в найближчі тижні - лікар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути