Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2012 11:21

Андрій Малахов вигнав пенсіонерку зі своєї квартири

Андрій Малахов вигнав пенсіонерку зі своєї квартири
Розгляд йшов півтора місяці Фото: РИА Новости

Популярний телеведучий і шоумен Андрій Малахов відсудив квартиру у пенсіонерки. Знаменитий журналіст зміг довести, що бабуся-рейдер в'їхала в його житло самовільно.

Нагадаємо, суперечка між ведучим скандальної передачі "Пусть говорят!" Андрієм Малаховим і 60-річною пенсіонеркою Іриною Мажаровою сталась через елітне житло в центрі Москви ще на початку листопада.

Телеведучий звернувся за допомогою до правоохоронних органів із заявою, в якій попросив "винести офіційне попередження про незаконність порушення закону про захоплення чужого майна". "15 червня 2012 я уклав договір купівлі-продажу квартири з департаментом житлової політики. Прийшовши в квартиру, я виявив там громадянку, яка назвалася Іриною. Вона сказала, що проживає там вимушено", - розповів Андрій Малахов. Згідно із заявою телеведучого, Ірина Мажарова попросила у нього пару місяців, щоб зібрати речі і залишити квартиру, однак на ділі навіть після майже півроку так нікуди і не поїхала.

Цікаво, що у самої Ірини Мажарової була прямо протилежна інформація. Нібито Малахов спеціально звернувся в поліцію, щоб вижити її з квартири. "Я з 2006 року орендувала цю квартиру під офіс, справно оплачувала всі комунальні платежі. У 2010 році я залишилася без своєї житлоплощі і переїхала в квартиру-офіс на Остоженці. Час від часу до мене в гості приходили родичі", - розповіла свою версію пенсіонерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Малахов не може поділити квартиру з пенсіонеркою

У підсумку Мажарова звернулася до суду. Вона написала позовну заяву, в якій зажадала, посилаючись на Цивільний кодекс, визнати за нею право викупу квартири в центрі Москви. До закінчення розглядів Мажарова не збиралася залишати квартиру.

І ось через півтора місяці Хамовнічеський районний суд Москви задовольнив позов телеведучого Андрія Малахова про виселення москвички Ірини Мажарової з квартири в центрі Москви. "Сьогодні, 24 грудня, суд задовольнив позов Малахова до москвички. А позов Мажарової до департаменту житлової політики відхилив", - заявила прес-секретар суду Дарина Лях.

В ході досудової підготовки 6 грудня суд об'єднав в одне провадження два позови, в одному з яких Малахов вимагає виселити з квартири Мажарову, а в другому жінка просить суд визнати за нею першочергове право на викуп приміщення - цей позов поданий до департаменту житлової політики.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Малахов вигнав пенсіонерку зі своєї квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути