Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2012 11:14

Андрій Малахов пішов від дружини в монастир

Андрій Малахов пішов від дружини в монастир

Один з найпопулярніших російських телеведучих Андрій Малахов провів новорічні канікули в іспанській клініці, що спеціалізується на схудненні.

Андрій та його дружина Наталя Шкулєва весь різдвяний тиждень харчувалися вегетаріанською їжею. Наприклад, в один із днів Малахову, який активно займається спортом, подали на обід гарбузовий суп. А на Різдво в єдиний денний прийом їжі йому дали овочевий салат.

За словами ведучого, такі муки він зазнає заради красивих "кубиків" на пресі.

До речі, 11 січня Андрію Малахову виповнилося 40 років. Жодних святкувань з нагоди ювілею він влаштовувати не став. Близькі друзі кажуть, що артист не любить відзначати свої дні народження і завжди в урочисту дату відключає мобільний телефон. Так було і цього разу.

"Андрій зараз знаходиться на Валаамі (острів в північній частині Ладозького озера. На ньому розташований Валаамский чоловічий монастир - ред.). Там він буде і в свій день народження", - розповіла Наталія Шкулєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Малахов вивіз свою дружину на медовий місяць в Сен-Тропе

В якості паломника один він провів на Валаамі майже тиждень. Умови там суворі: кожному гостю монастиря з собою необхідно взяти постільну білизну, навіть якщо ви зупинилися в готелі. Щоденний підйом о сьомій ранку, скромна трапеза в монастирській їдальні і всенічне бдіння у храмі - от і всі розваги.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Малахов пішов від дружини в монастир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути