Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2012 13:48

Андрій Малахов не може поділити квартиру з пенсіонеркою

Андрій Малахов не може поділити квартиру з пенсіонеркою
За словами ведучого, в його квартирі знаходиться стороння жінка Фото: РИА Новости

Популярний телеведучий Андрій Малахов не може поділити елітну квартиру з пристарілою жінкою. Знаменитість звернувся в поліцію із заявою, що в його житлі незаконно перебуває стороння особа.

Суперечка між ведучим скандальної передачі "Пусть говорят!" Андрієм Малаховим і 60-річною пенсіонеркою Іриною Мажаровою сталась через елітне житло в центрі Москви.

Днями телеведучий звернувся за допомогою до правоохоронних органів із заявою, в якій попросив "винести офіційне попередження про незаконність порушення закону про захоплення чужого майна".

"15 червня 2012 я уклав договір купівлі-продажу квартири з Департаментом житлової політики. Прийшовши в квартиру, я виявив там громадянку, яка назвалась Іриною. Вона сказала, що проживає там вимушено", - розповів Андрій Малахов. Згідно із заявою телеведучого, Ірина Мажарова попросила у нього пару місяців, щоб зібрати речі і залишити квартиру, однак на ділі навіть після майже півроку так нікуди і не поїхала.

Цікаво, що у самої Ірини Мажарова прямо протилежна інформація. Нібито Малахов спеціально звернувся в поліцію, щоб вижити її з квартири. "Я з 2006 року орендувала цю квартиру під офіс, справно оплачувала всі комунальні платежі. У 2010 році я залишилася без своєї житлоплощі і переїхала в квартиру-офіс на Остоженці. Час від часу до мене в гості приходили родичі", - розповіла свою версію пенсіонерка.

Важливим фактом в суперечці Малахова і Мажарова є те, що Ірині вже траплялося продавати квартиру телеведучому. Мова йде про сусідню з тією, навколо якої розгорівся конфлікт. За словами Мажарової, є і ще одна квартира, яка знаходиться на тому ж поверсі, але в сусідньому під'їзді і належить вона так само шоумену. Ось так і вийшло, що останнім бар'єром на шляху возз'єднання двох квартир Андрія Малахова виявилося житло пенсіонерки Мажарова.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Андрій Малахов показує у Twitter'і, як він відпочиває в Сан-Тропе

У підсумку пенсіонерка звернулася до суду. Вона написала позовну заяву, в якій зажадала, посилаючись на Цивільний кодекс, визнати за нею право викупу квартири в центрі Москви. До закінчення розглядів Мажарова не має наміру залишати квартиру.

Але й сам Малахов не має наміру відступати. Він впевнений у своїх діях і заявив: "Я написав заяву в поліцію про те, що в мою квартиру № 9 входять сторонні люди і вносять якісь коробки. Я прошу дільничного дізнатися, хто ці люди і що їм потрібно. Квартира належить мені. Я не знаю, яким чином там може проживати ця жінка, адже квартира вже з 1981 року числилася в нежилому фонді. У мене всі документи на руках. А саму жінку попереджали про те, що вона незаконно захопила житло. Буду розбиратись".

Зараз ви читаєте новину «Андрій Малахов не може поділити квартиру з пенсіонеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути