вівторок, 28 січня 2020 07:45

Андрейченко, як і Мері Попінс, повернулася

Зірка радянського кіно Наталія Андрейченко, про загадкове зникнення якої оголосили напередодні, знову вийшла на зв'язок.

Про те, де вона перебувала увесь цей час, Андрейченко написала в своєму Instagram.
Автор: instagram.com/natalya_andreychenko/
  Наталія Андрейченко у своєму Instagram заспокоїла шанувальників
Наталія Андрейченко у своєму Instagram заспокоїла шанувальників

"Коли я приїхала від своєї подруги Марет в суботу в середині дня додому - на мене вже чекала машина, щоб відвезти за 2,5 години від моря у глибину джунглів. Там організоване спеціальне поселення з цікавими духовними лідерами з різних країн світу: італійцями, аргентинцями і німцями. Вони мене дуже добре знають. Коли мене до них привезли, у мене на грудях вже була табличка "silence" / "мовчання", - написала Андрейченко.

Вона також додала, що "у цьому дивовижному місці" необхідно знаходитися на самоті, і ніхт не має права нікого турбувати. Тому вона увімкнула телефон лише по поверненню додому, приблизно о пів на шосту годину вечора понеділка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без макіяжу та бюстгалтера: Полякова поділилась звабливим фото з відпочинку

Причиною такого радикального відпочинку Андрейченко назвала високий темп життя та перевтому: "Я навіть не можу вам передати, в якому обсязі мені доводилося працювати в останні тижні мого життя. Мені необхідно було "звільнитися" і набратися сил. Трохи помовчати, прийти до тями перед новими завданнями", - розповіла в соцмережі акторка.

За її словами, протягом двох тижнів до того вона перебувала в очисному рітріті та "очистила своє тіло".

Про подробиці зірка пообіцяла розповісти згодом.

Про зникнення актриси Наталії Андрейченко під час відвідин подруги в Мексиці повідомив її представник Ян Трунцев в офіційному акаунті акторки в Instagram: "Наталя не виходить на зв'язок понад добу. У суботу була в гостях у подруги Марет у Канкуні, поїхала о 15:00, сказавши про погане самопочуття і втому, її хилило в сон... (в останні дні у неї йшла напружена підготовка до запуску проєкту). Після того, як вона сіла в машину, більше не виходила на зв'язок".

Зараз ви читаєте новину «Андрейченко, як і Мері Попінс, повернулася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути