четвер, 20 червня 2013 12:20

Андре Тана та Юлію Айсіну на висоті 50 метрів нагодували вечерею за 1500 грн
19

Фото: Фото: Ольга КАМЕНЄВА

В Києві в елітному житловому комплексі "Парк Авеню", що на Голосіївській площі, відкрили відомий підвісний ресторан Dinner in the Sky. Це підвісна платформа із 22 крісел, зі столом та місцем для повара та двох офіціантів. Вечеря на одного тут обійдеться в півтори тисячі. Але в день відкриття, тим, хто мав запрошення, вечерю влаштовували безкоштовно.

Перші відвідувачі, серед яких дизайнери Андре Тан, Юлія Айсіна, телеведуча Марися Горобець, піднімаються о 18.15. В стакани їм спершу наливають шампанське. Далі, вже в повітрі, пригощають карпачо з телятини з каперсами та діжонської гірчиці, а на десерт подають домашню панакоту з мусом з полуниці та м'яти. Одна вечеря триває 40 хвилин. Таких за вечір здійснили 13. Останню підняли близько десятої вечора. Там же на висоті 50 метрів шеф-повар ресторану зробив салют із шампанського.

"Їжі було мало насправді. Але і часу на неї не було навіть. За той час, що ми висіли в повітрі, всі тільки охали і ахали, фотографувалися, знімали на камери і жартували, що будемо робити, як ресторан почне падати", - каже один із відвідувачів Роман.

Замовити ресторан можна в будь-який куток міста за 35 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тана та Юлію Айсіну на висоті 50 метрів нагодували вечерею за 1500 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути