В Києві в елітному житловому комплексі "Парк Авеню", що на Голосіївській площі, відкрили відомий підвісний ресторан Dinner in the Sky. Це підвісна платформа із 22 крісел, зі столом та місцем для повара та двох офіціантів. Вечеря на одного тут обійдеться в півтори тисячі. Але в день відкриття, тим, хто мав запрошення, вечерю влаштовували безкоштовно.
Перші відвідувачі, серед яких дизайнери Андре Тан, Юлія Айсіна, телеведуча Марися Горобець, піднімаються о 18.15. В стакани їм спершу наливають шампанське. Далі, вже в повітрі, пригощають карпачо з телятини з каперсами та діжонської гірчиці, а на десерт подають домашню панакоту з мусом з полуниці та м'яти. Одна вечеря триває 40 хвилин. Таких за вечір здійснили 13. Останню підняли близько десятої вечора. Там же на висоті 50 метрів шеф-повар ресторану зробив салют із шампанського.
"Їжі було мало насправді. Але і часу на неї не було навіть. За той час, що ми висіли в повітрі, всі тільки охали і ахали, фотографувалися, знімали на камери і жартували, що будемо робити, як ресторан почне падати", - каже один із відвідувачів Роман.
Замовити ресторан можна в будь-який куток міста за 35 тисяч євро.
Коментарі
4