Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2014 10:15

Анастасія Приходько розповіла, як її обшукували російські військові

Автор: popclip.ru
 

Нещодавно співачка Анастасія Приходька побувала у Керчі з концертом, дорогою зірку та її колектив обшукали російські військові, про це стало відомо з випуску передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"У мене був вибір їхати туди чи ні, я вирішила поїхати - там на мене чекало багато дітей, лікарі і викладачі, - говорить співачка. - Це було о 4 ранку, провідниця не встигла попередити половину людей, які знаходились, ввірвалось 5 людей у них не було жодних розпізнавальних знаків, що це за люди, вони направляли автомати на людей, на мій колектив, вони просили документи у людей. У мене була захисна реакція і я теж запитала про їхні документи. Це було нерозумно про це питати, але я подумала, можливо я не на той потяг сіла, чи щось таке, а вони: Сімферополь, мета поїздки? А я: у мене концерт. Вони всі речі повністю передивились, підняли весь вагон, у них були автомати, пістолети вони були у балаклавах і дійсно могло статися все що завгодно і ти навіть не зрозумієш що це", - розповіла Анастасія Приходько.

За словами співачки не дивлячись на політичну ситуацію прихильники у Криму добре приняли її.

"Приймали добре. Я думала, що вони будуть агресивно налаштовані, що я підтримувала Майдан і все інше, цього не має там, вони були раді. Люди прийшли з гарним настроєм", - поділилась враженням від виступу співачка.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько розповіла, як її обшукували російські військові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути