субота, 29 травня 2010 16:07

Яна Клочкова народить за кілька тижнів (ФОТО)

Плавчиня Яна Клочкова за кілька тижнів має народити хлопчика.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua сьогодні під час відкриття Благодійного книжкового ярмарку у столичному Українському домі.

"Мені пропонували лягти у пологовий будинок, але відмовилася. Думаю, свіже повітря та заняття спортом будуть кориснішими для дитини, ніж лікарняні стіни", - сказала вона.

"Почуваю себе добре, - поділилася Клочкова. - Щодня продовжую ходити до басейну. Пропливаю приблизно по півкілометра. Їм за трьох. Раз на тиждень роблю розвантажувальні дні – харчуюся тільки яблуками або сиром".

Народжувати плавчиня буде у столичному пологовому будинку N7.

"Пропонували народжувати дитину у воді, але я відмовилася. Боюся експериментувати зі своїм первістком. До цих пір ніяк не можемо придумати ім'я для дитини. Чоловік хоче, щоб назвали його Сандро. Мені це імя теж подобається. Але остаточно вирішимо після пологів".

"Маємо для дитини дві коляски – одну купили, іншу нам подарували. Будемо користуватися ними через день. У квартирі на комоді лежить ціла купа речей для майбутньої дитини - пелюшки, повзунки та кілька шапочок", - поділилася Клочкова.

Після пологів плавчині допомагатиме її мама.

"Боюся, що сама не справлюся, тому заздалегідь попросила її про допомогу. Послугами няні користуватися не хочу. Я не можу довірити свою дитину сторонній людині", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Яна Клочкова народить за кілька тижнів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути