вівторок, 08 січня 2013 09:35

Американські ЗМІ повідомляють про весілля Бреда Пітта і Анджеліни Джолі

Американські ЗМІ повідомляють про весілля Бреда Пітта і Анджеліни Джолі
За чутками, пара одружилася в Різдво Фото: glavnoe.ua

За даними американських таблоїдів, 25 грудня без зайвого галасу подружжям стали Бред Пітт і Анджеліна Джолі.

Як пишуть численні американські таблоїди, знаменита пара одружилася під час різдвяних канікул на карибських островах Теркс і Кайкос. Свою віллу в розпорядження зірок надала відомий дизайнер Донна Каран. Урочистість, зрозуміло, було приватною.

Однак деякі світські оглядачі не схильні довіряти подібним пліткам. Зокрема, за інформацією порталу GossipCop, що спеціалізується на перевірці чуток, немає жодних ознак весілля. Втім, представник пари поки не вийшов на зв'язок з журналістами.

Тим не менш, за словами достовірних джерел, зоряне сімейство дійсно провело канікули в особняку Каран на Карибах. "Вони відпочивали на віллі Донни, але самої Донни не було, - повідомив інсайдер New York Post. - Анджеліні дуже подобається острів, особливо його відокремленість. Їм вдалося відпочити без усяких турбот і побоювання попастися на очі папараці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти Джолі і Пітта випадково викликали додому наряд поліції та гелікоптер

Нагадаємо, в кінці листопада Бред Пітт обмовився, що вони з Джолі морально готові до одруження. "На мене дуже серйозно тиснуть діти, - розповів актор. - І чесно кажучи, мені не хочеться випробовувати їхнє терпіння. Та й сам я відчуваю, що настав підходящий момент. Так, час прийшов. Скоро все відбудеться, і відчуваю, це буде прекрасно". Через тиждень стало відомо, що стиліст Анджеліни забрав обручки для зіркової пари з майстерні ювеліра.

Зараз ви читаєте новину «Американські ЗМІ повідомляють про весілля Бреда Пітта і Анджеліни Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути