Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2012 14:23

Американська преса пише про спробу самогубства Макколея Калкіна

Американська преса пише про спробу самогубства Макколея Калкіна
Актор погодився відправитися на реабілітацію Фото: home-alone.at.ua

Американські таблоїди повідомляють, що Макколей Калкін, який зіграв головну роль у фільмі "Один вдома", спробував вчинити самогубство за допомогою передозування героїном.

Макколей Калкін давно почав вживати наркотики. Саме через них його кинула кохана - актриса Міла Куніс, з якою вони були разом 9 років. Тим не менш, актор ще більше почав зловживати героїном. Сьогодні в американських таблоїдах з'явилася новина про те, що зірка фільму "Один удома" ледь не помер від передозування. Як повідомляє The Showbiz Spy із посиланням на National Enquirer, він сам його спровокував, щоб вчинити самогубство.

"Він також приймав пігулки, і якщо б не зупинився, його серце б не витримало", - розповідає інформатор.

Калкіна врятувало те, що вчасно прийшла допомога. Тепер йому необхідна психологічна реабілітація, з чим він, нарешті, погодився.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Макалей Калкін схуд на 15 кілограмів через наркотики

"Справа в тому, що його життя зайшло в глухий кут, його кар'єра - в туалеті, і він не може забути Мілу Куніс, яка залишила його через вживання наркотиків", - додало джерело.

Нагадаємо, перша інформація про те, що Калкін смертельно хворий з'явилася в березні 2012 року. У новинах говорилося, що у актора рак.

Зараз ви читаєте новину «Американська преса пише про спробу самогубства Макколея Калкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути