Ексклюзиви
четвер, 08 березня 2018 04:40

Американська модель шокувала шанувальників круглими формами
6

Модель поділилася відвертими фото.
Фото: BackGrid
Модель поділилася відвертими фото.
Модель поділилася відвертими фото.
Модель поділилася відвертими фото.
Модель поділилася відвертими фото.

Американська модель Блек Чайна в крихітному бікіні влаштувала фотосесію на пляжі в Малібу.

Шанувальники 29-річної зірки звернули увагу на її неприродно круглі сідниці, які Чайна активно демонструвала у відвертому купальнику в чорну сіточку.

Справжнє ім'я моделі Анджела Уайт. Зірка мережі з 16 років почала танцювати на пілоні в нічних клубах Каліфорнії. Саме в ті роки вона взяла собі сценічний псевдонім Блек Чайна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все тільки починається: як 69-річна мати Ілона Маска працює моделлю

Вона також відома романтичними стосунками з братом Кім Кардашян - Робом. Модель народила від нього дочку, але пара швидко розійшлася.

Після скандального розриву Роб заявив, що витрачав на свою колишню скажені гроші, а вона відплатила йому зрадою. Чоловік навіть спонсорував пластичну операцію Блек, яку вона зробила після пологів.

"Ви дивувалися, як швидко вона схудла після пологів? Вона всім бреше. Я так хотів бути хорошою людиною, що на нашу річницю заплатив 100 тисяч доларів за операцію і був поруч з нею весь цей час. І вгадайте, що вона зробила потім? Пішла до іншого! " - сказав Роб.

Модель плюс-сайз Міла Далбесіо знялась у фотосесії для 2018 Sports Illustrated Swimsuit Edition. Дальбесіо позує на скелях в купальнику, топлес і балетній пачці, а також у пляжному парео.

Зараз ви читаєте новину «Американська модель шокувала шанувальників круглими формами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути